På fjerde sal af et af Scandics nyeste danske hoteller, ved Nørreport Station i København, tilbyder hotelkæden fra midten af måneden et særligt juleværelse i et hjørneværelse. PR-foto.

Københavnerhotel åbner særligt juleværelse

I samarbejde med en indretningsarkitekt har Scandic fra midten af måneden et ”unikt juleværelse” på sit nye hotel ved Nørreport Station. ”Værelset skal være en forlængelse af byens julestemning.”

Fra 18. november tilbyder Scandic Nørreport, der åbnede 1. juni, et af sine 100 værelser som ”et unikt indrettet juleværelse. Juleværelset er indrettet med julepynt i samarbejde med indretningsarkitekt Sidsel Zachariassen,” skriver Scandic i en pressemeddelelse.

Som noget helt særligt har Scandic Nørreport indrettet et juleværelse, der gør det muligt at skrue helt op for julestemningen, når man skal på juletur i København, hedder det.

Juleværelset på hotellets fjerde sal får blandt andet håndlavet nordisk julepynt, et udsmykket juletræ, julelys og udsigt over Københavns tårne fra de store vinduer i hjørneværelset, der vender ud mod både Nørreport Station og Frederiksborggade.

Juleværelset på Scandic Nørreport er skabt i samarbejde med indretningsarkitekt Sidsel Zacchariassen, der er i pressemeddelelsen siger:

”Hjørnejuleværelset skal være en forlængelse af byens julestemning med alle dens mange lys, dufte og stemninger. Udtrykket er nordiske farver med julepynt og indretning, der både henter inspiration fra byen, hotellet og fra naturen. Vi henter også det naturlige ind i byen med for eksempel den store krans lavet af lærk fra nordsjællandske Tisvilde Hegn.”

Den ultimative juleoplevelse
Juleværelset er indrettet med naturlig julepynt samt håndlavede udsmykninger. Et pyntet juletræ gør ifølge Scandic værelset hyggeligt og varmt. Vinduerne prydes af en stor krans med små balletdansere i papirklip, der skaber associationer til både Nøddeknækkeren og H.C. Andersens eventyr.

Direktør for både Scandic-hotellet ved Nørreport Station og Scandic Palace-hotellet ved Rådhuspladsen i København, Mads Brockmann-Petersen, glæder til sig at de første gæster tjekker ind på værelset den 18. november:

”Vi vil give vores gæster en ultimative juleoplevelse. Efter en lang dag med julemarkeder og juleshopping i byen, kan man på værelset forblive i julestemningen, mens man sidder og ser ud over byen, der er oplyst af julelys og dekorationer. Det skal være den absolutte juleoplevelse,” siger han.

Juleværelset kan bookes for ophold mellem den 18. november til og med 26. december.

I alt har Scandic netop nu 31 hoteller i Danmark, dog kun til årsskiftet – dér overtager Comwell Hotels driften af Bygholm Park-hotellet i Horsens.

 

Relaterede artikler:

Danmark bidrog til Scandics bedste kvartalsresultat

Scandic overtager kendt jysk hotel

I dag åbner Scandics 29. hotel i Danmark