Torben Jensen er ny hoteldirektør for Adina Apartment Hotel Copenhagen.

Københavnsk hotel får ny direktør

4-stjernet australsk lejlighedshotel i København har fra 1. februar ny dansk direktør med megen brancheerfaring.

Torben Jensen er ansat som ny hoteldirektør på Adina Apartment Hotel Copenhagen med 128 hotellejligheder på Østerbro. Den nye direktør har over 20 års erfaring med ledelse af hoteller og restauranter. Han bliver ansvarlig for det nyrenoverede Adina, herunder lanceringen af ny restaurant og madkoncept, Storehouse, ligesom han skal sikre hotellets fortsatte vækst.

Torben Jensen, der er uddannet kok, har tidligere været hoteldirektør på de københavnske hoteller First Hotel Mayfair og First Hotel Twentyseven, First Hotel Marina i Vedbæk nord for København og Comwell Sorø Storekro.

Om sit nye job hos Adina siger Torben Jensen: ”Efter de første ugers træning i Tyskland ser jeg frem til at begynde samarbejdet med teamet i København. Med det totalt renoverede hotel og den nye Storehouse restaurant går vi en spændende fremtid i møde. Jeg ser også frem til at være en del af den nye æra på Adina og til at lancere vores nye restaurantkoncept både for hotellets gæster og for de lokale på Østerbro.”

Selve Adina Apartment Hotels er såkaldte full-service hoteller i 4-plus segmentet. Hotellet i København, der åbnede i 2005, har flere lejlighedstyper. Konceptet er blandt andet beregnet på gæster, der skal opholde sig i København i længere tid. Lejlighederne har for eksempel små kitchenetter eller køkkener, vaskemaskine, 24- timers reception, bar og restaurant, room service, konferencelokaler og wellness med swimmingpool, motionsrum og sauna.

Del af stor australsk kæde
Der er indtil videre 11 Adina Apartment Hotels i Europa og 21 i Australien. Adina Apartment Hotels er et hotelvaremærke i Toga Far East Hotels (TFE Hotels), et samarbejde mellem Toga Group i Sydney og Far East Hospitality i Singapore.

TFE regnes som fjerdestørste hoteloperatør i Australien og omfatter varemærker som Medina Serviced Apartments, Rendezvous Hotels, Vibe Hotels, Travelodge Hotels og Hotel Kurrajong Canberra. Totalt har TFE Hotels 10.000 hotellejligheder og hotelværelser fordelt på 70 hoteller i 8 lande.

Relaterede artikler:

Nyt madkoncept i Nordhavn

To københavnske hoteller topper hos Hotels.com

Flere foretrækker lejligheder