Thomas Bach, præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité, kommer næste måned til København for at deltage i Smart Cities & Sport Summit 2021. Foto via: Smart Cities & Sport.

Konference skal trække flere events til København

22-24. november afvikles kongressen Smart Cities & Sport på Marriott-hotellet i København. Den primære gæstetaler bliver præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité, Thomas Bach.

Kongressen Smart Cities & Sport Summit 2021 skal ifølge Wonderful Copenhagen også bruges til at promovere København som destination for flere internationale møder og konferencer.

Smart Cities & Sport holdes normalt kun i OL-byer, oplyser WoCo i en pressemeddelelse og tilføjer: Kongressen skal give afsæt for videreudvikling af arbejdet med at skabe større lokal værdi af kongresser og promovering af København som international eventdestination.

Og det er den absolutte top fra den internationale sportsverden, der deltager, når præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité, Thomas Bach, kommer til København for at tage del i Smart Cities & Sport Summit 2021, skriver WoCo.

Konferencen, der holdes i København 22.–24. november, har cirka 400 deltagere og sætter fokus på idræt i verdens byer og hvilke smarte løsninger, der er med til at gøre bylivet mere aktivt.

Konferencen, der normalt holdes i OL-byer, er vundet hertil i et samarbejde mellem DIF, Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen, der samtidig bruger konferencen aktivt i arbejdet med at udvikle hovedstaden som international eventdestination.

”En kæmpe anerkendelse af København”
Kit Lykketoft, direktør for erhvervsturisme og events i Wonderful Copenhagen, siger i pressemeddelelsen:

”Værtskabet for Smart Cities & Sport Summit er et rigtig positivt billede på, at der begynder at komme gang i den internationale møde- og kongresforretning igen. Og så er det en kæmpe anerkendelse af vores hovedstad som destination for internationale kongresser og events, at København, som ikke er OL-by, vælges som værtsby.”

Hun fortsætter: ”Med fokus på, hvad konferencen beskæftiger sig med, og hvem der deltager, så er det en oplagt anledning til at eksponere hovedstaden over for en række centrale, internationale organisationer og beslutningstagere. Så vi bruger anledningen til at promovere København som eventdestination og videreudvikle arbejdet med at skabe større lokal værdi, når internationale kongresser afholdes her.”

I forbindelse Smart Cities & Sport-konferencen i København, arbejder Wonderful Copenhagen på at bygge bro mellem danske virksomheder og de organisationer og beslutningstagere, der deltager i konferencen, og som kan være potentielle nye samarbejdspartnere eller kunder.

Der er derfor fokuseret på at gøre kongressen tilgængelig for start up-virksomheder i den danske sportsindustri, så de kan pitche produkter og løsninger til konferencens deltagere, og samtidig fremvise det høje niveau, dansk innovation tilbyder, oplyser WoCo.

Relaterede artikler:

København bliver vært for særlig OL-kongres

Specialistbureau vil håndtere besøgende sportshold

VisitDenmark-kampagne skal støtte mødebranchen

Tivoli dropper næste års vintersæson