Krydstogter bliver dyrere

2

anthem of the seasCRUISE: Fra næste måned kommer det til at koste lidt mere at være passager hos det store krydstogtrederi Royal Caribbean Cruise Lines. Fra 1. maj hæves den tvungne service-afgift med 4 pct. pr. rejsende.

Det gælder om at holde øje med de skjulte afgifter på f.eks. krydstogtferier. Det bliver nu anden gang indenfor 12 måneder, at RCCL hæver sin tvungne service-afgift.

I juni sidste år hævede rederiet den obligatoriske service-afgift pr. passager med otte procent. Nu følger fra maj i år endnu en stigning – denne gang på fire procent. Dermed kommer prisen op på 13,5 dollars i døgnet pr. passager, mens gæster i rederiets suiter skal betale 16,5 dollars i døgnet.

Dermed skal en familie på fire, der bor i samme kahyt, betale næsten 400 dollars, ca. 2.800 kr. mere, for en uges sejlads som følge af de tvungne service-afgifter – som andre rederier med all inclusive-konceptet ikke opkræver, skriver avisen USA Today.

RCCLs tvungne service-afgift, der reelt bare er en medfinansiering af de ansættes løn, er med sine snart 13,5 dollars i døgnet en af de dyreste i krydstogtindustrien, skriver avisen. Til sammenligning tvangsopkræves passagerer hos konkurrenterne Holland America 12,5 dollars i døgnet mens Princess Cruises snupper 12,95 dollars i døgnet.

Skriv en kommentar

2 Comments on "Krydstogter bliver dyrere"

Notify of
avatar
Flemming Jakobsen
Flemming Jakobsen

Eftersom det er drikke penge!! bestemmer man selv hvad man vil betale det er blot guidelines selskabet giver!! man kan til enhver tid regulere disse ved at kontakte receptionen!! så den er ikke oblikatorisk!! men forventet

Flemming Jakobsen

Denne servise afgift er ikke obligatorisk men forventet!! så det er kun en guideline givet af krydstogt selskabet!! den kan til enhver tid reguleres i receptionen !! så man bestemmer selv hvad man vil betale / syntes er rimeligt!!

wpDiscuz