Lad os få flere af den slags besøg

0

12390877_10153760277797769_5352560500566251383_nONSDAGSKLUMME: Leicester, som for tiden ligger i spidsen af den engelske fodboldliga, valgte at tage på juletur til København og blev særdeles gode kunder i byens natteliv.

Af Ejvind Olesen

Inden Leicester mandag aften slog de engelske mestre Chelsea og bragte sig til tops i ligaen, var spillerne på en hurtig juletur sammen med deres succesmålmand Kasper Schmeichel. Nu er der jo en anden dansker med en fortid i engelsk fodbold, som måske havde vidst mere om den del af byen, men han blev nede hos sin tyske klub i Folkevognsbyen.

Til gengæld var de britiske kunder gode gæster. I følge avisen Daily Mirror brugte de 1,6 mio. kr. på turen. De flyttede ind på Hotel Skt. Petri for at have en central placering til nattelivet.

Senere gik turen til natklubben Zen, hvor de i følge avisen drak champagne til 10.000 kr. pr. flaske og bænkede sig ved VIP borde til 5.000 kr. pr. bord (fortsat ifølge den britiske avis).

De fleste kom meget sent, eller tidligt om man vil, tilbage til hotellet søndag morgen, for senere at fortsætte byturen, hvor de som ægte briter var på pub, The Dubliner, og senere i Tivoli.

Det hel skete med klubbens billigelse og gav måske ekstra kræfter til at slå Chelsea.

Lad os bare få flere af den slags besøg. Lad bare Manchester United komme en tur omkring København, inden de skal til Herning i februar.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz