Land rettidigt eller flyv gratis

”Intet internationalt flyselskab i verden kan prale af at have 100% punktlighed”, understreger airBaltics danske chef, Jan Nielsen. ”Gennem det seneste halve år har vi i airBaltic formået at bringe niveauet for rettidighed op på over 90% for vores netværk, der omfatter næsten 60 destinationer. Vi har god grund til at forudse endnu større punktlighed, idet Letland for nylig tilsluttede sig det europæiske trafikstyringssystem EuroControl, og som følge af at Rigas lufthavn er blevet upgraded fra kategori II til kategori III”.

 

AirBaltic lancerer derfor nu Delayed Arrival Warranty. For en pris under 100 kroner pr. flyvning kan gæster forsikre sig mod forsinkede ankomster. Undtaget er ekstreme omstændigheder som terrorisme, voldsomt uvejr og strejker. Ved forsinket ankomst over 60 minutter får passageren en voucher, der sikrer næste flyrejse uden beregning.

 

For nogle måneder siden vakte airBaltic opsigt med et tilbud til sine lokale passagerer. Hvis de bliver arbejdsløse i perioden, fra de har købt flybillet til afgangen, betaler selskabet pengene tilbage. Tilbudet gælder alle på økonomiklasse.

 

Til september indleder airBaltic i øvrigt flyvninger til den russiske by Pskov som det første flyselskab i Vesteuropa. Desuden udvider airBaltic på Warszawa og Frankfurt.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.