HORESTA holder i år sin årsdag i Øksnehallen i København. Arkivpressefoto: DGI Byen.

Landstræner på scenen til HORESTA’s årsdag

En landstræner, en amerikaner og en fremtidsforsker. Det er hovedingredienserne til HORESTA Årsdag 2021. Her kan deltagerne også møde HORESTA’s kommende administrerende direktør.

HORESTA’s årsdag den 18. november indeholder blandt andet også ti inspirerende ledere fra turisme- og oplevelseserhvervet. Det oplyser brancheforeningen i forbindelse med, at man i dag offentliggør programmet for Årsdagen.

HORESTA har knapt 2.000 medlemmer i hotel-, restaurations- og turismebranchen. Blandt deltagerne på årsdagen er også Jannick Nytoft, i dag administrerende direktør i EjendomDanmark, men fra årsskiftet HORESTA’s nye administrerende direktør.

Key note speaker på årsdagen bliver amerikaneren Sylvie di Giusto, der blandt mange andre har rådgivet Hilton, American Express, Nespresso og American Airlines. Hun vil levere sit bud på, hvordan man som virksomhed kan skille sig ud fra mængden.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen vil sætte spot på de næste generationer på arbejdsmarkedet. Hun vil komme med sit bud på, hvordan vi som branche gør de unge til drivkraften i alt det, der bliver til succes i fremtiden.

Og fodboldlandsholdets træner, Kasper Hjulmand, bliver interviewet om blandt andet emnet: ”Sådan skaber I en vinderkultur.”

Nye og voksende aktører fortæller om deres visioner
Der bliver også indlæg fra den københavnske hotelkæde Go Hotels, den tyske hotelkæde 25hours, der åbner næste år i København, The Socialist – det nyeste Marriott-hotel i København, og Cool Copenhagen, bookingplatformen der udfordrer de traditionelle bookingplatforme.

Ligeledes bliver der en paneldebat med fem andre ledere i et erhvervspanel med fokus på, hvad der skal til for at gøre hotel-, restaurant- og turisterhvervet til en attraktiv arbejdsplads i fremtiden.

Relaterede artikler:

HORESTA klar med ny administrerende direktør

HORESTA får flere medlemmer end man mister

HORESTA takkede nej til fusion med Dansk Erhverv