Lårkorte pigeshorts forbudt blev ugens mest læste

Alix Townsend Monarch AirlinesVOR EGEN VERDEN: Det er ikke altid de mest seriøse nyheder, der ryger til tops på ugens hitliste på en webredaktion, men det her var altså barsk, britisk virkelighed.

Enhver webredaktør har opdaget, at læserne ikke altid svinger i takt med dagens mest seriøse historie. Og slet ikke i en sommertid. Spørg bare de store dagblade.

Aktiviteten på standby.dk og takeoff.dk er ellers ved at vende tilbage efter ferien. Således med 72.000 sidevisninger i den forløbne uge.

Ugens mest læste blev historien om, at en supervisor på flyet fra det britiske charterselskab Monarch beordrede en 18 årig pige til at skifte, fordi hun efter stewardessens mening havde alt for lårkorte shorts på. Man kunne ligefrem se den ene balde. Pigen skulle skifte uden at få adgang til toilettet. Monarch meldte frejdigt, at alt var gået efter reglerne.

På andenpladsen var vi ovre i den mere seriøse afdeling, nemlig nyheden om, at Bravo Tours har fået ny, kvindelig kommerciel chef. Endelig kom som nr. tre historien om, at en fagforening anklager Norwegian for social dumping.

Den samlede top 10 liste så således ud: 1. Nej til pigebalder på charterfly, 2. Ny kommerciel chef hos Bravo Tours, 3. Fagforening mod social dumping, 4. Ryanair vil have færre kufferter, 5. Det går klar bedre for SAS langruter, 6. SAS lever op til egne forventninger, 7. Dreamlineren passer fint til Københavns Lufthavn, 8. Lavprisfly med dyrere drikkevand end charter, 9. Sådan skal forbrugerne ikke hjælpes (klumme), 10. British Airways succes med lavprisfly.