Det kommende Zleep Hotel i Lyngby åbner i 2020 med 112 værelser – 78 standard hotelværelser samt 34 hotellejligheder. Illustration: Zleep Hotels.

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Den danske lavpriskæde Zleep skal have nyt hotel med nyt koncept med hotellejligheder. Hotellet med 112 værelser åbner i 2020. Kæden har netop ansat salgsdirektør.

Danske 3-stjernede Zleep Hotels åbner i 2020 nyt hotel med 112 værelser i Lyngby nord for København – der bliver 78 standard hotelværelser samt 34 hotellejligheder.

Hotellet placeres på Lundtoftegårdsvej tæt på Helsingørmotorvejen – ved siden af Ferraris kommende danske domicil og i nærheden af Danmarks Tekniske Universitet, DTU, og en kommende letbanestation. Når hotellet er klart vil det være det 15. Zleep-hotel. Zleep Lyngby bygges i samarbejde med ejendomsfirmaet Benjamin Capital i Lyngby.

Med Zleep Lyngby får hotelkæden også et nyt produkt, hotellejlighederne Zleep Living som der bliver 34 af. Zleep Living henvender sig til gæster, der skal overnatte i længere perioder. Lejlighederne bliver 50 procent større end kædens almindelige hotelværelser, hvor der foruden sove- og badeværelse også kommer et køkken.

”Vi oplever stigende efterspørgsel for større værelser, hvor man kan ”bo” i længere perioder. Specialister, der er udstationeret eller arbejder med et projekt igennem længere tid, og som har behov for et mere hjemligt værelse med et mindre køkken og opholdsrum,” siger Zleeps grundlægger, ejer og administrerende direktør, Peter Haaber, og tilføjer:
”Vi kommer til at lave kombinationen med et traditionelt hotel og longstay værelser på andre af vores nye hoteller – blandt andet i Hillerød, som åbner nogenlunde samtidig med Lyngby.”

Til STANDBY.dk siger Peter Haaber: ”Vi har længe kigget på at få et hotel i Lyngby, som i dag er lidt tørlagt for hoteller. Der er mange spændende virksomheder og erhverv i Lyngby.”

Zleep vil være større
Zleep Hotels har i dag ni hoteller og yderligere seks på vej, fem i Danmark og kædens første udenfor Danmark, i Upplands Väsby i nærheden af Stockholm.

Næste år åbner Zleep tre nye hoteller – i Upplands Väsby, Aalborg og Skejby udenfor Aarhus. I 2020 kommer endnu tre Zleep-hoteller, foruden det nævnte i Lyngby også i Hillerød samt i Ørestad, tæt på Royal Arena.

Zleep Hotels åbnede sit første hotel i 2003 og dets foreløbig ni danske hoteller har i dag 870 værelser, mens de seks kommende i alt har 795 værelser. Ambitionen hos Zleep taler om 20 hoteller i 2020 – de 20 hoteller omfatter såvel Zleep-hoteller som hoteller drevet af Core Hospitality, et søsterselskab til Zleep, siger Peter Haaber der ser et “kæmpe potentiale i Sverige.”

Der var sidste år 250.000 gæsteovernatninger på de eksisterende Zleep-hoteller – 42.000 flere end i 2016. I år forventer Peter Haaber, at Zleep-hotellerne omsætter for cirka 150 millioner kroner – mod 135 millioner kroner sidste år.

Ny salgsdirektør
Zleep Hotels har i øvrigt fra 1. august ansat Lisbeth Simonsen som salgsdirektør i en nyoprettet stilling. Hun skal i sit nye job også koordinere salgsarbejdet i Core Hospitality. Lisbeth Simonsen kommer fra Cirkusbygningen i København, hvor hun er Commercial Sales Relations Manager.

Core Hospitality driver allerede Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Desuden skal Core Hospitality stå bag to kommende Moxy (Marriott/IKEA) hoteller i Norden; et i København, der åbner næste år, og et i norske Bergen.

Relaterede artikler:

Nyt topjob til dansk hotelprofil

8.500 nye hotelværelser på vej til København

Her er Danmarks 10 største hoteller – uden for København