Ledertalent bliver hoteldirektør

Helene Hallre.

Sidste år blev norske Helene Hallre kåret til Norges tredjestørste ledertalent i E24s årlige kåring. Nu er hun ansat som hoteldirektør på Radisson Blu Scandinavia i Aarhus.

Radisson Blu Scandinavia i Aarhus, der de seneste 10 år er kåret til ’Det bedste hotel i Danmark udenfor København’, ligger ved siden af ARoS Kunstmuseum. Ud over sin førsteklasses beliggenhed, har det 234 værelser og suiter, to restauranter og et ’Fitness World’-Center. Hotellet har 33 mødelokaler ud over Scandinavian Congress Center med plads til 1.600 deltagere.

Helene Hallre begyndte at arbejde i Rezidor Hotel Group som 19-årig. Efter nogle år med forskellige lederstillinger hos Norges Radisson Blu Plaza Hotel, gik turen til Radisson Blu Royal Hotel i København. Efter kort tid blev hun hotelchef, hvilket hun har været til i dag.

Hun mener, hun blandt andet kan takke Rezidors forskellige lederudviklingsprogrammer, herunder Mentor-Mentee programmet, for, at hun har fået det job, hun har i dag. Som leder mener hun, at hun kan drage nytte af at have arbejdet sig op i graderne.

”Dét at have bred erfaring med driften, ud over en god skolegang, Internationale ophold og en række udviklingsprogrammer, har givet mig værdifuld viden. Samtidig er forståelsen, og dét at kunne se perspektiver fra de ansattes side, noget af det vigtigste for mig som leder”, siger Helene Hallre.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.