I 2020 får luksusrederiet Regent Seven Seas Cruises sit femte skib, Splendor, der blandt andet kommer til Bornholm. Skibet har blandt andet verdens største krydstogtsuite på 413 kvadratmeter til 71.000 kroner i døgnet. Foto: Regent Seven Seas Cruises.

Luksuskrydstogtskib til Bornholm og Færøerne

Krydstogtrederiet Regent Seven Seas Cruises, et datterselskab til Norwegian Cruise, besøger i sit netop præsenterede 2021-22 program blandt andet Rønne og Færøernes næststørste by.

Der er for første gang besøg i 27 nye havne med i det omfattende program for Regent Seven Seas Cruises i sæsonen 2021-22.

Blandt andet kommer et af rederiets foreløbig fem luksuskrydstogtskibe, Seven Seas Splendor, rederiets nyeste skib, til Rønne på Bornholm og formentlig også Færøernes næststørste by, Klaksvig. Der er endnu ikke konkrete datoer for hvilke dage, skibene fra Seven Seas besøger Rønne og Klaksvig. Seven Seas skriver i pressemeddelelsen, at Splendor kommer til Bornholm. Der står ikke, hvilket skib der kommer til Færøerne. Det kan være Splendor eller Seven Seas Navigator.

Regent Seven Seas Cruises, der præsenterer sig som verdens førende oceangående rederi for luksuskrydstogter har i alt 146 planlagte krydstogter fra april 2021 til maj 2022.

Blandt højdepunkterne for 2021-22 sæsonen fremhæver rederiet anløb for første gang i 27 havne verden over. Udover Bornholm og Færøerne, kommer et eller flere af rederiets skibe for første gang siden 2014 ind i Sortehavet med besøg i Rumænien, Bulgarien og Ukraine.

Ligeledes bliver der stop på Seychellerne, Mauritius og Réunion i det Indiske Ocean – og i øvrigt generelt besøg ved hele 350 destinationer der er med på UNESCO’s Verdensarvsliste

De andre debutanter
Udover Bornholm og Færøerne er de øvrige 25 nye destinationer for Seven Seas-skibene i sæsonen 2021-22 disse:

Fort Dauphin på Madagaskar, Pergamum (Dikili) i Tyrkiet, Paphos på Cypern, franske Dunkerque, Oban i Skotland, brasilianske Natal og Fortaleza, Nagoya i Japan, Naze på den japanske ø Oshima, Port Arthur på Tasmanien, tre græske destinationer: Monemvasia, Igoumenitsa og Chios, Liepaja i Letland, tyske Wismar, Eskifjordur i Iceland, finske Turku, den russiske østersøenklave  Kaliningrad (Pionersky).

Nye hos Seven Seas bliver også norske Nordfjordeid, Puerto Plata og Santo Domingo i den Dominikanske Republik, Whangarei i New Zealand, Nessebar i Bulgarien, Laguna San Rafael i Chile og Îles des Saintes på Guadeloupe.

Sådan bruges skibene
De snart fem skibe hos Regent Seven Seas Cruises betjener forskellige områder i verden i rederiets 2021-22 program.

I 2020 får luksusrederiet sit femte skib, Seven Seas Splendor, der blandt andet kommer til Bornholm. Splendor sejler om sommeren i det nordlige Europa – og om vinteren i Caribien.

Skibet Seven Seas Explorer sejler ved Alaska, Asien, Australien og New Zealand; Seven Seas Voyager betjener i starten af sommer samt i efteråret det østlige Middelhav. Det skal også klare krydstogter til Afrika og arabiske have samt Seychellerne, Mauritius og Réunion ligesom det skal en tur til Sydamerika.

Seven Seas Mariner placeres i Middelhavet, hvor skibet også besøges Sortehavet. I efteråret skal skibet til blandt andet Amazonfloden og gennem Panamakanalen til San Francisco.

Seven Seas Navigator vil i 2021-22 sæsonen sejle ved Amazonfloden, til Caribien, New York og Bermuda. Om sommeren skal skibet betjene destinationer ved Grønland, Island, Østersøen samt en række europæiske hovedstæder. Om efteråret sejler skibet ved Canada og New England-staterne ligesom det skal til Caribien.

Relaterede artikler:

Krydstogtsuite til 71.000 kroner i døgnet

Flere kæmpe krydstogtskibe på vej

Krydstogtgæster kårer deres favoritter