Et kig udover marinaen ved Palma med domkirken i baggrunden. Mallorca har, ifølge øens turistråd, over 300 årlige solskinsdage. Pressefoto: Fundació Mallorca Turisme.

Mallorca vil være MICE-destination året rundt

Mallorca arbejder for at blive mødebookerens og eventkoordinatorens foretrukne MICE-destination hele året. Siden øen genåbnede i juni, er der holdt over 100 begivenheder og events.

Mallorca fortsætter med at fokusere på MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events)-turisme, der ifølge øens turistråd, Fundació Mallorca Turisme, trækker stadig flere gæster til øen.

Siden den største spanske Middelhavsø genåbnede for besøgende i juni i år, er der holdt over 100 begivenheder og events på øen.

Mallorcas MICE-produkt er attraktivt på grund af det store udvalg af flyforbindelser, specialiserede hoteller, møde- og konferencelokaler samt højtuddannet personale, skriver turistrådet i en pressemeddelelse.

Fundació Mallorca Turisme fremhæver blandt andet, at én af øens fordele som MICE-destination er de mange flyforbindelser. Fra København tager flyveturen fra København tre timer, og SAS flyver hele året direkte fire gange ugentligt. Desuden er der kun 100 kilometer fra den ene ende af øen til den anden, hvilket betyder, at langt de fleste byer og områder er inden for overskuelig afstand, oplyses det.

Et bredt udbud
Mallorcas udbud inden for MICE inkluderer muligheder, der kan tilpasses efter behov og ønsker. Her findes alt fra store konferencesale til små mødelokaler.

Kongrescenteret Palacio de Congresos i hovedbyen Palma er kendt for sit design. Et andet nævneværdigt sted, fremhæver Fundació Mallorca Turisme, er auditoriet Palma Auditorium ved havnepromenaden Paseo Marítimo i Palma. Herudover omfatter øens tilbud teatre, messefaciliteter, multifunktionelle lokaler og unikke rum, skriver turistrådet og tilføjer:

Mange af øens hoteller har naturligvis lokaler til møder og events. Mallorca har desuden en omfattende historie og kulturarv, derfor er der også mulighed for at afvikle events i for eksempel gamle paladser, historiske fæstninger og klostre.

Foruden øens faciliteter til møder, incentive-rejser, konferencer og events, har Mallorca også et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, fra store luksuriøse resorts til hyggelige boutiquehoteller. Og der er flere udbydere på øen, som specialiserer sig i at arrangere aktiviteter til virksomheder, oplyser turistrådet.

Relaterede artikler:

VisitDenmark-kampagne skal støtte mødebranchen

Erhvervsrejsekoncern tror på flere møder og events

”Rejsebranchen er ikke gearet til al den efterspørgsel”