Mange nye krydstogtskibe på vej i år

quantumCRUISE: En stor amerikansk agentgruppe har spurgt om, hvilket skib man nærer de største forventninger til blandt nybygninger i år til over 3.000 passagerer.

Der er mange nybygninger på vej i år blandt de største rederier. Derfor har Cruise Holidays spurgt sine ca. 150 agenter om, hvilket skib der er størst forventninger til, og her kommer Quantum of The Seas fra Royal Caribbean ind på førstepladsen.

Det er ikke sikkert, det er det mest spændende, men det lyder sådan efter den foromtale, der har været om skibet fra værftet i Tyskland. Det er især svingarmen øverst oppe, som bliver en ny attraktion for de 4.180 passagerer, der er plads til.

North Star er det forpligtende navn på denne attraktion, og ellers er det også første gang, at der indrettes en bane til radiobiler om bord. Nogen har været ude med kommentaren som ”en tivolisering af krydstogter”.

Ikke desto mindre har skibet, som først sejler jomfrusejlads fra New York i november, allerede solgt 20 procent af samtlige pladser hos Cruise Hollidays i 2015.

Andre på vej med spændende og store nybygninger er Norwegian Cruise Line med Norwegian Getaway med plads til 4.028 passagerer samt Costa Diadema til 3.700 passagerer, som bliver rederiets hidtil største.