Mange ønsker støtte fra Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines Scandinavia, Airbus 330-300FLYSELSKABER: Thomas Cook Airlines Scandinavia får årligt et væld af ansøgninger om økonomisk støtte. Nordens største charterflyselskab støtter mange, men kan ikke klare alle.

”Vi vil sejle over Øresund i en kaneseng, men mangler penge til en påhængsmotor – vil I hjælpe os?” Sådan lød en ansøgning for nylig til Thomas Cook Airlines Scandinavias nordiske hovedkontor i Dragør, skriver flyselskabets personaleblad, Airmail.

Det nævnte projekt nåede aldrig på listen over de ca. 20. projekter i Skandinavien, Thomas Cook Airlines støtter.

I Norge har Thomas Cook Airlines f.eks. støttet Landsforbundet Mot Stoffmisbruk (dette projekt finansieres nu af den norske stat) og i Sverige støttes f.eks. foreningen for et Narkotikafrit Sverige og ”Min Stora Dag.”

Også i Danmark går støttekronerne fortrinsvis til humanitære formål som Læger Uden Grænser, Kræftens Bekæmpelse, Dansk Handicap Idræt og foreningen Familier med Cancerramte Børn.

I Thailand har Thomas Cook Airlines Scandinavia sponsoreret ca. 30.000 kr. til undervisningsmaterialer og opførelse af et skolebibliotek på en fattig skole nord for Phuket.