Meningitis på krydstogtskib

Både passagerer og besætningsmedlemmer er blevet behandlet med antibiotika og tilstanden for to af de fire besætningsmedlemmer på hospitalet i Livorno beskrives som alvorlig. Ifølge italienske MSC Cruises har ingen andre ombord symptomer på sygdommen.

"MSC Orchestra ankom som planlagt til Valencia i går og fik besøg af de spanske sundhedsmyndigheder og blev kort efter ’frigivet’ for at leve fuldt ud op til myndighedernes sundheds- og sikkerhedskrav. Situationen ombord er under kontrol og MSC Cruises medicinske task force er ombord for at overvåge situationen tæt og sikre, at alle nødvendige procedurer følges," hedder det i en udtalelse fra rederiet.

Bakteriel meningitis kan være livstruende. Den kan kun overleve i fri luft i kort tid og overføres ved kys eller  nys og viser sig ved influenzalignende symptomer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.