Milliardoverskud for Ryanair

Ryanairs nettoresultat steg til 1,32 milliarder Euro –  10 milliarder kroner – i selskabets regnskabsår, der slutter med udgangen af marts. Resultatet var som ventet af Bloomberg News prognosen.

Indtægterne steg til 6,65 milliarder Euro, mod de forventede 6,67 milliarder og Ryanair forventer at overskuddet vil stige med 8% til 1,4-1,45 milliarder Euro i indeværende regnskabsår.

Ryanair meddeler desuden, at man forhandler med Boeing om en udvidelse af flyflåden. Flyselskabet vil øge væksten i Italien, Tyskland, Polen og Rumænien for at drage fordel af de flyselskabsomstruktureringer, der er i gang i disse lande.

”Vi fortsætter med at overveje flere muligheder i 2018 og 2019 end vores nuværende flyflåde kan håndtere. Når konkurrerende flyselskaber gennemgår omstruktureringer, er vi klar på behovet for at have yderligere kortdistancefly for hurtigt at drage fordel af de enestående vækstmuligheder”, skriver Ryanair.

Flyselskabet fortsætter med at flytte væksten bort fra Storbritannien i 2017 og 2018 som følge af Brexit.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.