Milliardoverskud for Ryanair

Ryanairs nettoresultat steg til 1,32 milliarder Euro –  10 milliarder kroner – i selskabets regnskabsår, der slutter med udgangen af marts. Resultatet var som ventet af Bloomberg News prognosen.

Indtægterne steg til 6,65 milliarder Euro, mod de forventede 6,67 milliarder og Ryanair forventer at overskuddet vil stige med 8% til 1,4-1,45 milliarder Euro i indeværende regnskabsår.

Ryanair meddeler desuden, at man forhandler med Boeing om en udvidelse af flyflåden. Flyselskabet vil øge væksten i Italien, Tyskland, Polen og Rumænien for at drage fordel af de flyselskabsomstruktureringer, der er i gang i disse lande.

”Vi fortsætter med at overveje flere muligheder i 2018 og 2019 end vores nuværende flyflåde kan håndtere. Når konkurrerende flyselskaber gennemgår omstruktureringer, er vi klar på behovet for at have yderligere kortdistancefly for hurtigt at drage fordel af de enestående vækstmuligheder”, skriver Ryanair.

Flyselskabet fortsætter med at flytte væksten bort fra Storbritannien i 2017 og 2018 som følge af Brexit.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.