Mols-Linien med halvtimes drift

I de kommende 7-8 år vil Mols-Linien indsætte tre nye færger, uanset om det måtte blive besluttet at starte projekteringen af en ny Kattegatbro, skriver jp.dk.

 

Ifølge Mols-Liniens adm. direktør Preben Wolff er der ingen grund til at pille ved den strategi. Han fastslår, at der vil gå mindst 25-30 år før en eventuel Kattegatbro kan stå færdig, og rederiets færgekoncept har en levetid på 25 år, hvilket giver gode muligheder for en fornuftig rentabilitet. Han tror også på et fortsat færgemarked selv med en færdig bro over Kattegat.

Af et samlet marked på 5,5 millioner biler overfører Mols-Linien for tiden 850.000 og det er rederiets strategi at øge sin andel til op mod 2 millioner biler når der næste år indføres timedrift ved insættelse af endnu en hurtigfærge.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.