Mols-Liniens aktionærer siger ja til salg

OK_katexpress1_molslinienEn foreløbig opgørelse viser, at aktionærer i rederiet Mols-Linien har accepteret købstilbud fra kapitalfonden Polaris efter flere ugers kamp mellem Polaris og den aarhusianske rigmand Henrik Lind.

Henrik Lind trak for en uge siden sit købstilbud tilbage og nu ser det ud til at aktionærerne accepterer købstilbuddet på 40 kroner pr. aktie fra Polaris.

Polaris ejer i forvejen cirka 77% af aktierne i rederiet, og med accepten fra Mols-Liniens Aktionærer får kapitalfonden en ejerandel på 78,9%. Polaris har som mål at afnotere Mols-Linien fra fondsbørsen og tvangsindløse de resterende aktionærer, men det kræver 90% af aktierne, skriver finans.dk.

Polaris ser et potentiale i at styrke Mols-Linien som alternativ til Storebæltsbroen. Det indebærer yderligere investeringer.

Det endelige resultat af købstilbuddet bliver offentliggjort senest den 25. september.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.