Mols-Liniens ejere kræver ændringer

Storaktionæren vil fyre den mangeårige adm. direktør Preben Wolff, som har ledet Mols-Linien siden 1997, skriver epn.dk.

 

Clippers utilfredshed skal ses på baggrund af, at Mols-Linien hele tre gange i løbet af 2010 har måttet nedjustere sine forventninger til resultatet, hvilket har udhulet storaktionærens investering gennem dramatiske kursfald,

 

Hertil kommer, at der endnu ikke er udarbejdet en strategi for at vende udviklingen, hvilket betyder, at Mols-Linien ifølge Clippers beregninger vil komme ud af 2010 med et underskud på omkring 80 millioner kroner.

 

Direktør i Clipper, Per Gullestrup, siger til Jyllands-Posten, at man er dybt frustreret over de manglende resultater fra den bestyrelse, der er indsat af Nykredit og Amagerbanken i fællesskab. Han siger, at bestyrelsen har afvist at gå i en konstruktiv dialog med Clipper, selv om det rederi er Mols-Liniens største enkeltaktionær med 30% af aktierne.

 

 Han understreger, at man ikke har et ønske om at overtage Mols-Linien, men om at beskytte investeringen og at man i den forbindelse har mistet tilliden til både Preben Wolff og den siddende bestyrelse.

Skrevet af Flemming Juul