Mols-Liniens ejere kræver ændringer

Storaktionæren vil fyre den mangeårige adm. direktør Preben Wolff, som har ledet Mols-Linien siden 1997, skriver epn.dk.

 

Clippers utilfredshed skal ses på baggrund af, at Mols-Linien hele tre gange i løbet af 2010 har måttet nedjustere sine forventninger til resultatet, hvilket har udhulet storaktionærens investering gennem dramatiske kursfald,

 

Hertil kommer, at der endnu ikke er udarbejdet en strategi for at vende udviklingen, hvilket betyder, at Mols-Linien ifølge Clippers beregninger vil komme ud af 2010 med et underskud på omkring 80 millioner kroner.

 

Direktør i Clipper, Per Gullestrup, siger til Jyllands-Posten, at man er dybt frustreret over de manglende resultater fra den bestyrelse, der er indsat af Nykredit og Amagerbanken i fællesskab. Han siger, at bestyrelsen har afvist at gå i en konstruktiv dialog med Clipper, selv om det rederi er Mols-Liniens største enkeltaktionær med 30% af aktierne.

 

 Han understreger, at man ikke har et ønske om at overtage Mols-Linien, men om at beskytte investeringen og at man i den forbindelse har mistet tilliden til både Preben Wolff og den siddende bestyrelse.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.