Mr. Atlantic Airways i Danmark siger farvel

per-levring-atlantic-airways

Per Levring.

LUFTFART: Få i den danske rejsebranche har på 47 år haft så bred berøringsflade som færøske Atlantic Airways afgående chef i Danmark. Han har arbejdet med incoming, biludlejning og sommerhusudlejning. I morgen er der afskedsreception i København.

64-årige Per Levring siger i morgen farvel til rejsebranchen. Her har han været i 47 år – de sidste 15 hos færøske Atlantic Airways som salgs- og marketingschef samt stationschef i Københavns Lufthavn.

Der er i morgen afskedsreception for Per Levring i Det færøske Hus i København på Vesterbrogade 17A fra kl. 14-17.

Per Levring begyndte som elev i SAS, hvor han var i otte år. Siden fulgte fire år i det daværende norsk-ejede incomingbureau Wings of Scandinavia, fulgt af andre fire år i Dancenter, der udlejede sommerhuse og ferieboliger i Danmark, hvor han var reservationschef.

Så fulgte otte år hos Avis Biludlejning som reservations- og siden salgschef. Herfra gik turen til daværende Maersk Air, hvor Per Levring var distriktschefsalgschef for Sjælland, Skåne og Færøerne. Og de sidste snart 17 år har Per Levring været hos færøske Atlantic Airways.

”Det har været gode år hos Atlantic Airways, der her i vintersæsonen flyver to gange om dagen mellem Færøerne og København og op til fire gange om ugen i højsæsonen. Hertil kommer to Atlantic Airways-fly om ugen til Billund Lufthavn og to gange til Aalborg om ugen i højsæsonen,” siger Per Levring, der gennem årene har besøgt Færøerne hundredvis af gange.

Per Levring har ud over Færøerne også Sydfrankrig blandt sine rejsefavoritter. Privat bor han i dag i landsbyen Svansbjerg syd for Køge med sin hustru – og er bl.a. aktiv i den lokale veteranjernbanejernklub.

Sammen med stationscheferne for Air Greenland, Johnny Rasmussen, og Lufthansa-gruppens Peter Møller er Per Levring blandt de stationschefer, der længst har været aktiv i Københavns Lufthavn.

En del af Per Levrings opgaver som salgs- og marketingschef i Danmark for Atlantic Airways er allerede overtaget af Nancy Justinussen, der har titel af sales- and marketing executive. Hun er også formand for IATA Cometerne.