MSC Cruises forlænger fire skibe

msc cruisesPrisen ventes at løbe op i to milliarder kroner. MSC Armonia står først for tur og forlænges med en midtersektion på Fincantieris værftet i Palermo.

Forlængelsen af MSC Armonia betyder, at skibet får yderligere 193 kahytter, hvor et nyt alternativ introduceres – kahyt med balkon. Tidligere har der kun været balkon ved suiterne.

Nogle af nyhederne er et vandland på dæk 11 ved poolområdet, større restaurantområder med flere alternativer, en ny udendørsbuffet på pooldækket, samt udvidelse af spa. I forbindelse med ombygningen satser man også stort på familier med nye børneklubområder for de yngste i samarbejde med Lego og Chicco.

Armonia er det første af fire skibe, der bygges om. Den nye midtersektion på 24 meter, som er fremstillet på værftet, er på plads, og arbejdet med at færdiggøre skibet til vintersæsonen på De Kanariske Øer i fuld gang.

Det nye Armonia bliver 275 meter langt og rummer 2.680 passagerer mod 2.069 i dag. Ombygningen af de fire skibe betyder en investering på 200 millioner Euro. Yderligere tre skibe bygges om i 2014 og 2015.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.