MSC Cruises har øget efterspørgsel

Med baggrund i danskernes øgede interesse, har MSC Cruises valgt at udstille under eget navn og med egen stand i Bella Centers Ferie fra den 11. til den 13. februar.

”Vi har fået et stærkt salg af krydstogter i Danmark for ferieåret 2011. 20. januar var vores bookingtal øget med 65% på det danske marked, i forhold til sammen periode 2010”, siger Claes Tamm, nordisk chef for MSC Cruises.

Med udgang fra statistikkerne fra ECC (European Cruise Council) kan man se, at det totale salg af krydstogter i Norden, er øget med 41%. Det er den største fremgang i Europa, og med de friske salgstal fra MSC Cruises ser denne trend ud til at fortsætte.

MSC Cruises ser for øjeblikket, at den store vækst ligger på det danske marked og har derfor valgt at udgive hovedkatalog på dansk.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.