MSC Cruises størst i Europa

uifsafoluoidwkgb5fwoqEn langsigtet satsning på nye koncepter, nye skibstyper og fleksible løsninger har gjort MSC Cruises til Europas største krydstogtselskab.

MSC Cruises har for nylig sejlet sig op som Europas største krydstogtselskab i forhold til passagerer. Satsningen på at lokke et nyt og bredere publikum til, har båret frugt. Ud over nye destinationer som Cuba og nye koncepter for mad, sundhed og rekreation, har MSC satset på at udvikle løsninger til et behageligt liv ombord og udbud, der er tilpasset såvel børnefamilier som træningsinteresserede og seniorer.

Claes Tamm, adm. direktør i MSC Cruises i Skandinavien: ”Det seneste skud på stammen blandt vores krydstogtskibe er MSC Meraviglia, det største skib hidtil i flåden, får plads til 5.700 gæster. Skibene bliver også stadig mere interaktive. Det betyder, at gæsterne f.eks. har mulighed for at interagere med forskellige dele af skibet ved hjælp af deres mobiltelefon, men også nye aktiviteter, som vandland for både børn og voksne”.

En større fleksibilitet i rejsens længde er blevet godt modtaget af gæsterne. I dag kan man bestille alt fra et togt på et par dage til en Grand Tour i Middelhavet, eller et 60-dages interkontinentalt krydstogt fra Brasilien til Kina.