MSC satser på Fly & Cruise

Stigning i salg af pakkerejserne Fly & Cruise, der er populært især hos børnefamilier og midaldrende par.

Ifølge MSC Cruises er efterspørgslen en opadgående trend. De rejsende sætter pris på trygheden, og at det meste indgår i pakken, så det er enkelt at booke.

”Fly & Cruise har samme fordele som charterferier, hvilket gør rejsen smidig og bekymringsfri med assistance i lufthavnen og transfer til destinationen”, siger Claes Tamm, adm. direktør for MSC Cruises i Skandinavien.

I pakken indgår også en tryghedsforsikring og rejsegarantien indebærer, at MSC Cruises har ansvar for, at de rejsende kommer med krydstogtskibet på trods af forsinkelser med fly eller andre problemer, der kan opstå ved udrejsen. Det kan desuden blive billigere at booke Fly & Cruise, end hvis man selv skulle booke transfer og fly.
”Vores seneste nyhed, Fly & Cruise til Det røde Hav, har været et populært rejsemål gennem hele efteråret”, siger Claes Tamm.

Til næste år vil MSC Cruises tilbyde endnu flere Fly & Cruise-rejser på grund af den stigende efterspørgsel. Blandt nyhederne i 2013-sæsonen er et krydstogt i det vestlige Middelhav fra i Palma Mallorca til Menorca, Sardinien, Salerno, Genova og St Tropez.