Nålestik mod Air France

0

air france boeing b747 flyTIRSDAGSKLUMME: Flyselskabet kan intet gøre for at forhindre den psykiske forfølgelse efter terrorangreb i Paris. – Der sker heldigvis aldrig noget, men hvem tør tage chancen?

Af Ejvind Olesen

Der var ingen bombe om bord på det Air France fly, der måtte sikkerhedslande i Mombasa i Kenya på vej til Paris fra Mauritius med 459 passagerer og 14 besætningsmedlemmer.

Men der var noget, der lignede. Ikke mindst fordi, der også var en tikkende lyd, som i første omgang nævnes som et stopur. Anbragt på et toilet om bord, hvorefter en passager varskoede kabinepersonalet. Og kaptajnen valgte at lande i nærmeste større lufthavn.

Da flyet var på jorden i Mombasa, blev bombeeksperter tilkaldt, men de fandt ikke nogen form for sprængstof. Det ville heller ikke have været sandsynligt, for sikkerhedskontrollen i Mauritius store, moderne lufthavn har ord for at være særdeles kompetent.

Hvordan den mystiske papkasse med stopur lignende genstand er anbragt på flyets toilet, vides endnu ikke, men flere passagerer undersøges nærmere.

Både byen Paris, hotellerne og Air France lider under den slags begivenheder, som stærkt har påvirket belægningen efter terrorhandlingerne i Paris.

For Air France er det nålestik. Denne gang tilsyneladende lidt værre end andre. Man må håbe at en effektiv sikkerhedskontrol er i stand til stoppe tilløbet til mail og telefonopringninger med besked om, at der er en bombe om bord på det og det fly.

Effektiv på den måde, at passagererne intet får at vide, så de i ro og fred kan gennemføre deres rejse uden at være jaget vildt.

Det er simpelthen for nemt at såre et flyselskab og en by med den slags nålestik, som heldigvis indtil nu har vist sig at være falsk alarm.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz