Når SAS formand tager ordet

2019/08/defaultmain.jpg

VORES EGEN VERDEN: Når tiden er inde fusionerer SAS, hvis det står til formanden Fritz Schur. Det lagde han ikke skjul på i interview med standby. dk i den forløbne uge, og det blev ugens mest læste.

For at nogen vil fri til én, skal man være en attraktiv partner, og der er SAS ikke endnu. Sådan sagde SAS formand Fritz Schur, da han uddybede hvorfor i en udtalelse til os i sidste uge, hvor han også kom med en bemærkning om, at det ikke kan blive en fusion mellem nordiske selskaber. Se artiklen HER

Dertil er Finnair efter hans mening for langt bagud i forhold til SAS med rationaliseringer. Sagt på en anden måde: Finnair er for dyr drift. Det kan det finske selskab jo så prøve at modbevise – ovre fra British Airways familien.

Nr. to på listen var historien fra Pow Wow om, at det skal være lettere og hurtige at komme ind i USA. Det håb deler mange.
Endelig kom på tredjepladsen nyheden om, at Malina Lebrecht Hye er udnævnt til udviklingsdirektør for alle messer og udstillinger. Hun er velkendt i hele rejsebranchen som populær chef for Ferie & Fritid, som hun nu formentlig skal friske op og finpudse til mere kvalitet for udstillere, publikum og Bella Center.

Top ti listen så således ud:
1. Fritz Schur om fusion, 2. Hurtigere adgang til USA, 3. Ny udviklingsdirektør i Bella Center, 4. Derfor succes i DAT, 5. Krydstogtansat myrdet på caribisk ø, 6. Fortsat blæst om pilotlønninger, 7. 86 daglige fly (IAG) til Nordamerika, 8. Man skal holde, hvad man lover (klumme), 9. Tag pænt mod vore gæster (klumme) og 10. Flere klager over rejser.