Norden har over en million besøg i USA

usaDanmark havde sidste år lille tilbagegang, mens der var fremgang fra Sverige, Norge og Finland. Der var atter over en million ankomster fra de nordiske lande.

USA fastholdt sidste år sin position som største oversøiske rejseland for de nordiske lande – samlet er Norden fjerdestørste incoming gruppe fra Europa til USA kun overgået af Storbritannien, Tyskland og Frankrig – der alle har mange flere indbyggere.

Sidste år havde Danmark et fald på 1% i ankomster til USA sammenlignet med 2011. Tallet endte på 271.363. Sverige gav en fremgang på også 1% til 442.013, Norge steg 5% til 262.822 ankomster, Finland var oppe med 4% til 125.475, mens Island faldt 7% til 46.097 ankomster sidste år.

Tallene blev oplyst i går til takeoff.dk af Julie P. Heizer, vicedirektør i USA’s handelsministerium, under den igangværende fagmesse Pow Wow, der i denne uge finder sted i Las Vegas.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.