Nordjysk bureau satser på cruise

MSC - Splendida

MSC – Splendida

DTF travel i Frederikshavn indleder et samarbejde med MSC Cruises, og til sommer kan DTF travels kunder nyde et krydstogt i Middelhavet.

”Krydstogter er en hurtigt voksende ferieform, og vi ønsker at være med på vognen. I samarbejde med MSC Cruises kan vi nu tilbyde vores kunder et nyt og økonomisk overkommeligt produkt. Vores største kundegruppe er familier med børn, og vi tror, at krydstogtsferier har meget at byde på for denne gruppe”, siger Andreas Elmgren, Business Area Manager hos DTF travel.

Krydstogterne udgår fra Venedig, Barcelona, Rom og Genova med destinationer som det græske øhav, Kroatien, Istanbul, Frankrig, Mallorca med mere.

Med DTF travel er det muligt at kombinere et krydstogt med for eksempel en weekend i Barcelona eller Rom. Kunden sammensætter sin ferie ud fra personlige præferencer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.