Ny chef for Danmarks største erhvervsrejsebureau

Sophie Hulgard og hendes afløser som chef for CWT i Danmark, Torben Rodenberg, ved intern sammenkomst sidste måned i det store erhvervsrejsebureau.

Sophie Hulgard og hendes afløser som chef for CWT i Danmark, Torben Rodenberg, ved intern sammenkomst sidste måned i det store erhvervsrejsebureau.

ERHVERVSREJSEBUREAUER: Med årsomsætning på 1,5 milliarder kr. er CWT landets største erhvervsrejsebureau og har Staten som største kunde. Den hidtidige CWT-direktør i Danmark har sagt farvel til fordel for nyt topjob – hendes afløser glæder sig til mange nye udfordringer.

Efter siden august 2008 at have været adm. direktør for Carlson Wagonlit Travel i Danmark har unikke franske Sophie Hulgard sagt farvel til CWT i Danmark – hun er hentet til nyt stort job i CWT på hovedkontoret i Paris som Vicepresident Regional Sales and Product Marketing.

”Det har været verdens bedste job hos CWT i Danmark med fantastiske medarbejdere,” sagde hun i februar, da takeoff.dk var først med nyheden om hendes jobskifte.

Inden hun i august 2008 blev adm. direktør for CWT i Danmark var hun i syv år Country Manager i online-rejsebureauet Travellink, ejet af Amadeus, hvor hun før i seks år var produkt- og marketingchef. Inden Sophie Hulgard kom til Danmark i 1994, arbejdede hun i seks år som international produktchef hos Amadeus Global Travel Distribution.

Sophie Hulgard er tiltrådt sin nye stilling, selv om hun formelt er adm. direktør for CWT Danmark frem til juli.

Torben Rodenberg er ny General Manager hos CWT i Danmark. Han har været CWT’s Senior Director, Program Management, Nordic Zone. Han rapporterer i sin nye rolle til Johan Wilson, Vice President Nordic Zone hos CWT.

Torben Rodenberg er parat til at overtage ansvaret for CWT, Danmark og siger, ”Det er en ære at få mulighed for at være en del af et nordisk ledelsesteam og stå i spidsen for CWT i Danmark.”

Til standby.dk siger Torben Rodenberg, at CWT’s største flyselskaber er SAS, Air France KLM samt British Airways.

Han har været hos CWT siden 2005. Siden 1994 har han haft chefstillinger i flere erhvervsrejsebureauer. Han har management-uddannelse fra INSEAD Business School i Paris.

”CWT har i dag i Danmark op mod 800 kunder,” siger Torben Rodenberg til standby.dk

CWT er Danmarks største erhvervsrejsebureau. 170 medarbejdere betjener virksomheder med Travel Management-rådgivning, erhvervsrejser, grupperejser og events.