Ny chef for Karup Lufthavn

Frans Bjørn-Thygesen.

Frans Bjørn-Thygesen.

Frans Bjørn-Thygesen begynder som lufthavnschef i Karup Lufthavn den 8. april. Han har de seneste tre år drevet konsulentvirksomheden Cleantech Leadership – og er lektor på deltid og ved at uddanne sig som privatpilot.

Han har erfaring fra direktørstillinger i regionale erhvervsfremme virksomheder, herunder i Regional ErhvervsService, afdelingschef i Væksthus Midtjylland og direktør i den nationale Brintteknologi forening, HIRC, samt direktør i Region Midtjyllands Turismeudvikling.

Formand for Karup Lufthavn, H.C. Østerby: ”Bestyrelse og personale ved Karup Lufthavn glæder sig til samarbejdet. Frans kommer med mange spændende kompetencer og skal have fokus på ruten mellem Karup og København, men vil også se på nye muligheder for udvikling af lufthavnen”.

Frans Bjørn-Thygesen: ”Lufthavnen har erfarne og dygtige medarbejderteams, som jeg ser frem til at samarbejde med omkring rentabel drift og udvikling, så den også fremad er den hurtigste, billigste og sikreste forbindelse til København – og også gerne til andre destinationer uden for Danmark”.

Bjørn-Thygesen er også ekstern lektor på Aarhus Universitet i teknologibaseret forretningsudvikling på det internationale civilingeniørstudie og HD i Afsætning på AU Herning. Han har en erhvervsøkonomisk lederuddannelse som HA fra AU/HIH og Cand.Merc. et Aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en international IAA i marketing og kommunikation.

Han afløser Erik Jakobsen, der går på pension efter 22 år på posten som chef for Karup Lufthavn.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.