38-årige Jakob Volquards Harreby er fra 1. oktober ny general manager for Food & Beverage (F&B) i Tivoli. Foto: Torben Plank.

Ny chef for Tivolis restauranter

Tivoli har ansat ny general manager for F&B-området. Tivoli er en af Københavns største udbyder af spisesteder med blandt andet 25 restauranter, ni caféer plus sin Food Hall.

38-årige Jakob Volquards Harreby er fra 1. oktober ny general manager for Food & Beverage (F&B) i Tivoli, hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier.

“Jakob Volquards Harreby afløser Rene Kristensen, der er rykkettil en fin stilling som koncernchef for restaurantkæden Tholstrup,” oplyser Tivolis pressechef, Torben Plank, til STANDBY.dk

Jakob Volquards Harreby er uddannet cand.merc, SCM fra CBS i 2009. Han har ifølge pressemeddelelse fra Tivoli en lang, bred erfaring indenfor F&B-området. Han har arbejdet på mange niveauer og med en række forskellige forretningstyper, herunder bagerier, cafeer, delier, bryggerier, vinbutikker og restauranter.

Den nye F&B-direktør i Tivoli kommer senest fra en stilling som distriktschef for Lagkagehuset. Tidligere har han været hos en lang række andre F&B-enheder som blandt andet Meyers Deli & Bageri samt Nørrebro Bryghus, fortæller Tivoli.

Selv siger Jakob Volquards Harreby om sit kommende nye job hos Tivoli:
”Gennem min karriere har jeg blandt andet arbejdet med bryggerier, bagerier og restauranter og sætter pris på, at traditioner og fornyelser går hånd i hånd. Tivoli er for alle – og vi skal kunne levere alt fra bæredygtig mad, velsmagende fastfood til festmiddagen i verdensklasse.”

Masser af ideer
Tivolis direktør, Lars Liebst, siger i pressemeddelelsen:
”Med Jakob Volquards Harreby på posten har vi fået en fantastisk dygtig general manager til F&B med masser af ideer og ledelsesmæssig bagage. Jeg er sikker på, at han med sikker hånd kan realisere Tivolis fremtidige visioner på det gastronomiske område, der om noget er en del af Tivolis DNA.”

Tivoli, Danmark største turistattraktion med fire sæsoner gennem året, er en af Københavns største udbyder af spisesteder.

Tivoli har således 25 restauranter, ni caféer, 12 fastfood steder, seks barer, 11 isboder, slikboder og konditorier samt 16 Food Hall madstader i Tivoli Food Hall.

Tivoli har selv ansvaret for at drive egne 29 spisesteder samt plæneboder til Fredagsrock og en række plæneboder til Halloween og Jul i Tivoli. De øvrige spisesteder drives af lejere i Tivoli.

Relaterede artikler:

Tivoli får ny underdirektør med millionansvar

Direktørskifte i Tivoli efter organisationsændring

Tivoli sætter fokus på kulturen i juleperioden

Her er Danmarks største turistattraktioner