Rikke Lindberg bliver fra 1. juni underdirektør i Tivoli med ansvaret for det nye område, Byg. Foto for Tivoli: Christoffer Sandager.

Tivoli får ny underdirektør med millionansvar

Tivoli bruger alene i år omkring 100 millioner kroner på byggerier. Til at have det overordnede ansvar, ansætter Tivoli ny underdirektør, der i dag er direktør for firmaet bag Royal Arena i Ørestad.

Tivoli har i de seneste fem år investeret cirka 200 millioner kroner i specialdesignede forlystelsesområder – hertil kommer den såkaldte Food Hall på Tivolihjørnet til et trecifret millionbeløb.

Alene i år bruger Tivoli cirka 100 millioner kroner på byggebudgettet.

Så til at have det store overblik over Tivolis mange byggerier opretter haven nu en ny stilling som underdirektør i en nyoprettet enhed med navnet Byg. Den nye leder af Byg er 45-årige Rikke Lindberg, der tiltræder 1. juni. Hun skal blandt andet varetage de store bygge- og anlægsprojekter, som for eksempel færdiggørelsen af Tivoli Huset og en række forlystelser.

Ansvaret for byggeri i Tivoli lå tidligere hos blandt andre Mogens Carsten Ramsløv, der med titel af underdirektør havde ansvarsområderne drift, sikkerhed og service – men han stoppede for nylig i forbindelse med en mindre direktørrokade i Tivoli.

Rikke Lindberg er HD(f) og jurist og har beskæftiget sig med ejendomme i 20 år. Hun er direktør i Arena CPHX, der driver Royal Arena i Ørestad, samt bestyrelsesformand i Heimdal Nordic. Hun har tidligere arbejdet som blandt andet vicedirektør i FB Gruppen, i Bech-Bruun fast ejendom og i Realkredit Danmark, oplyser Tivoli. Hun bor med sin mand og parrets fem børn i Allerød nord for København.

Mange opgaver i Tivoli
Om sit kommende nye job som underdirektør i Tivoli siger Rikke Lindberg:

”Gennem min karriere har jeg arbejdet med ejendomme, byggeri og sætter pris på struktur og processer. Det gør mig stolt at skulle være med til at skabe noget, som rigtig mange mennesker får gavn og glæde af. Jeg er livsglad og glæder mig til at gå i gang med de mange opgaver i Tivoli.”

Og Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, siger i pressemeddelelsen:

”Med Rikke Lindberg på posten har vi fået en entreprenant underdirektør med masser af drivkraft. Vi ser frem til samarbejdet med Rikke, og jeg er sikker på, at hun med fremdrift og sikker hånd kan realisere Tivolis fremtidige byggeprojekter.”

Relaterede artikler:

Direktørskifte i Tivoli efter organisationsændring

Tivoli får ny direktionsdirektør

Kendte kvinder bag Tivolis fyrværkerishow