Ny chef for Visit Sweden

Ewa Lagerqvist. Foto: Visit Sweden.

Fra den 1. november bliver Ewa Lagerqvist fastansat adm. direktør for Visit Sweden. Hun har været stedfortrædende direktør siden juni og skal lede Visit Swedens fornyelse og udviklingen af Sveriges markedskommunikation i udlandet. 

Visit Sweden skal skabe nysgerrighed om Sverige som besøgsland og være til stede i relevante kommunikationssammenhæng. Bestyrelsen for Visit Sweden har besluttet at ansætte Ewa Lagerqvist til posten fra den 1. november.

”Det internationale rejseliv forandres kraftigt og der sker en stor udvikling i svensk turisme. Det stiller krav til statens og turisterhvervenes fælles selskab for international markedsføring. Vi finder, at Ewa Lagerqvist med sin lange erfaring fra turisme og av kommunikation er den rette person til at lede den strategiske udvikling af Visit Sweden”, siger Karin Johansson, bestyrelsesformand for Visit Sweden.

”I dag rejser mange turister til et udvalgt sted, en destination, baseret på en særlig interesse snarere end til et land. For at flere skal vælge oplevelser i Sverige i stedet for andre lande, skal Visit Sweden arbejde for, at komme nærmere på nye rejsende og vække interesse for det, som gør Sverige unikt i dag og i morgen. Her giver digitaliseringen os store muligheder og målet er på langt sigt at bidrage til indtægter og flere jobs i turisterhvervene”, säger Ewa Lagerqvist.

Tidligere har Ewa Lagerqvist været nordisk markedsdirektør for TUI/Fritidsresegruppen og haft ledende positioner for blandt andet Vingresor, Fritidsresor, Grand Hotel Holdings, SJ og TeliaSonera.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.