Klaus Burkal.

Ny direktør for Bite Copenhagen

BC Hospitality Group har udpeget Klaus Burkal til stillingen som direktør for Bite Copenhagen med ansvar for videreudvikling af den internationale fødevareudstilling, der har fokus på fremtidens mad, teknologi og innovation

Klaus Burkal har mere end 20 års erfaring i fødevarebranchen som bl.a. indkøbs- og sortimentschef, salgs- og produktionschef, supply chain manager samt eksport- og logistikchef. Dertil kommer 11 års erfaring som selvstændig inden for trading af kød samt produktion og salg af højkvalitets fødevarer i ind- og udland.

Han vil stå i spidsen for yderligere at styrke og udvikle Bite Copenhagen som internationalt anerkendt fødevareudstilling med fokus på strategi, salg, marketing, kvalitet og innovation.

Hang har de seneste fem år fungeret som indkøbs- og sortimentschef i Dansk Supermarked, COOP og Dagrofa.

 

Relaterede artikler:

Topresultat for BC Hospitality Group

Besøgsrekord hos Bella Center & Co.

10.000 til fest i Bella Center

 

 

x

Læs Også

Vokseværk hos danske hotelkonsulenter

Firmaet Telling & Nesager udvider med nyt selskab med fokus på koncept- og designudvikling blandt hoteller, restauranter eller kontorbygninger. Til at stå i spidsen er ansat ny partner.

Kendt hotelprofil tilbage i Danmark

Efter topstillinger på det tidligere Hilton Copenhagen Airport og senest 4 år for Hilton i Phuket og Sydney er Jens Frank-Mikkelsen tilbage i Danmark – uden nyt job på hånden.

Lufthavnshotel skifter direktør

Efter et år på posten har den nuværende direktør for det foreløbig eneste hotel i Københavns Lufthavn fået nyt chefjob. Hotellet er klar med hans afløser.

Turistchef bliver direktør for rejsebureau

Direktøren for VisitNordjylland skal fremover stå i spidsen for tabsgivende rejsebureau, der sælger alt fra krydstogter til erhvervsrejser.

Icelandair mister kendt profil

”Nu skal jeg finde det næste af verdens fedeste jobs,” siger Icelandairs PR-chef i Skandinavien, hvis job netop er blevet nedlagt.

Salgsdirektør bliver hotelchef

Med udgangen af denne måned stopper Ole Høgh salgsdirektør for Radisson Hotel Group og skal fremover stå i spidsen for to hoteller i landets største hotelkæde.