Klaus Burkal.

Ny direktør for Bite Copenhagen

BC Hospitality Group har udpeget Klaus Burkal til stillingen som direktør for Bite Copenhagen med ansvar for videreudvikling af den internationale fødevareudstilling, der har fokus på fremtidens mad, teknologi og innovation

Klaus Burkal har mere end 20 års erfaring i fødevarebranchen som bl.a. indkøbs- og sortimentschef, salgs- og produktionschef, supply chain manager samt eksport- og logistikchef. Dertil kommer 11 års erfaring som selvstændig inden for trading af kød samt produktion og salg af højkvalitets fødevarer i ind- og udland.

Han vil stå i spidsen for yderligere at styrke og udvikle Bite Copenhagen som internationalt anerkendt fødevareudstilling med fokus på strategi, salg, marketing, kvalitet og innovation.

Hang har de seneste fem år fungeret som indkøbs- og sortimentschef i Dansk Supermarked, COOP og Dagrofa.

 

Relaterede artikler:

Topresultat for BC Hospitality Group

Besøgsrekord hos Bella Center & Co.

10.000 til fest i Bella Center

 

 

x

Læs Også

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.