Ny formand for OPEN Copenhagen

Henrik Peter Jørgensen.

Jens Wittrup Willumsen har valgt at trække sig efter, at han er blevet formand for VisitDenmark, og han afløser bliver Henrik Peter Jørgensen fra Københavns Lufthavn.

Foreningen OPEN Copenhagen, som har til formål at markedsføre København og Hovedstadsregionen og blev stiftet i 2009, nar fået ny formand. Den ene rutinerede erhvervsmand fra luftfarten afløser den anden.

Jens W. Willumsen er blevet formand for VisitDenmark, og han er også formand for Air Greenland. Han har af førstnævnte grund valgt at trække sig.

Han efterfølges af kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn, Henrik Peter Jørgensen, som også har fod på, hvad der rører sig om byen København, og hvad der skal til for at tiltrække nye investeringer og turister. Noget som han daglig følger gennem sit arbejde i en stor, international lufthavn.

I en kommentar til udnævnelsen siger Henrik Peter Jørgensen bl a. :

”Den globale konkurrence mellem store byområder om at tiltrække turister er benhård. Derfor er det blevet endnu vigtigere for København at slå igennem på den internationale scene. Vi er midt i en spændende proces, hvor målet er at skærpe Københavns brand. Jeg glæder mig til at være med.”