Bestyrelsen for Rejsebranchen Seniorklub udgøres af, fra venstre: MaiBritt Holm, Annet Plambech, Carl Carlsen, Sus Stefani, Henrik Hvass og formand Steffen Riiskjær. Foto: Lars Johannesen.

Ny formand for Rejsebranchens Seniorklub

Steffen Riiskjær, kendt fra mange år i DFDS og Maersk Air, er ny formand for de 75 medlemmer af Rejsebranchens Seniorklub København. Foreningens medlemmer mødes op til ti gange om året.

”En klub af vores type har en naturlig afgang af medlemmer, så vi vil hele tiden gerne hverve nye. Det gør vi blandt andet via vores hjemmeside og mund-til-mund-metoden.”

Det siger Steffen Riiskjær til STANDBY.DK. Han afløste for nylig Peter Bjarnholt, der efter otte år som formand for Rejsebranchens Seniorklub København ikke ønskede at genopstille. Resten af den nuværende bestyrelse udgøres af MaiBritt Holm, Annet Plambech, Carl Carlsen, Sus Stefani og Henrik Hvass.

Steffen Riiskjær nåede 52 år i rejsebranchen, først 24 år i DFDS, fulgt af 14 år hos daværende Maersk Air, fem år hos færøske Atlantic Airways inden karrieren sluttede i Billund Lufthavn. I dag bor han i Helsingør, hvor han er PHD – Pensionist Hele Dagen – men også fritidsarbejder med presse og PR for fodboldklubben Snekkersten IF.

Rejsebranchens Seniorklub København huser i dag omkring 75 medlemmer, hovedparten er pensionister, men der er også nogle, der stadig er aktiv i rejsebranchen.

Prisen for medlemskab er 250 kroner om året for pensionister og 375 kroner for erhvervsaktive.

Mødes ti gange om året
Har man lyst, er der nok af aktivitet i foreningen, der fejrer 45-års jubilæum til efteråret. På foreningens hjemmeside, rb-seniorklub.dk, er der liste med de mange sammenkomster. Det næste er et frokostmøde torsdag i næste uge, den 21. april, i Restaurant Bjælkehytten i Valby.

Ellers holdes mange af arrangementerne i kantinen hos Europæiske ERV, rejseforsikringsselskabet har været en trofast medsponsor af foreningen siden dens start.

”Vi mødes ti gange om året – møderne varierer mellem aftenmøder med gæstetaler, frokostmøder, en årlig skovtur og en årlig fødselsdagsfest – til de to sidstnævnte arrangementer kan hvert medlem medbringe en ledsager,” oplyses det.

Relaterede artikler:

”Selvfølgelig var vi forkælede, den gang det var sjovt”

Danske Rejsejournalister har valgt ny formand

Første kvinde som formand hos Flyvejournalisterne