Ny hoteldirektør på Comfort Hotel Vesterbro

Jesper Olesen

Jesper Olesen

Jesper Olesen er ansat som hoteldirektør på det nyrenoverede Comfort Hotel Vesterbro. han tiltrådte stillingen den 24. august.

Han har over 20 års erfaring fra hotelbranchen og har arbejdet i 10 år for hotelkoncernen Nordic Choice Hotels, som ejer Comfort-kæden.

Jesper Olesen kommer senest fra stillingen som adm. direktør for Strand & Badehotel Marienlyst i Helsingør. Og har bred erfaring i hoteldrift, blandt andet fra Quality Airport Hotel Dan og Quality Hotel Marina.

-Jesper er en stærk og moderne leder, som er dygtig til at skabe vinderteams. Han vil sammen med teamet på hotellet få sat Comfort Hotel Vesterbro på kortet i København”, siger driftsdirektør for Comfort Hotel, Pernilla Anderson.

I 2015 har Comfort Hotel Vesterbro totalrenoveret alle 400 værelser og fået ny lobby, restaurant og bar. Gæsterne vil opleve en uformel og social atmosfære, og en hyggelig og afslappet service i baren og hotelrestauranten Plectrum, som drives af Andreas Pieplow. Herudover har hotellet fem moderne mødelokaler med udgang til gårdhaven.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.