Pressefoto fra Egencia.

Ny mobilapp skal hjælpe med rejseadministration

Erhvervsrejsebureauet Egencia klar med opdatering af sin rejseapp med funktioner til sikkerhedsforpligtelse, rejsegodkendelse og ændring af rejser.

Egencia, der hører under amerikanske Expedia Group, søsætter nu næste generation af sin rejseapp med mobilfunktion rettet mod rejseansvarlige, rejse-godkendere og rejsebestillere.

Det globale erhvervsrejsebureau Egencia er Danmarks største rejsebureau for forretningsrejser med en omsætning sidste år i Danmark på 1,4 milliarder kroner.

Den opdaterede rejseapp fra Egencia gør det ifølge erhvervsrejsebureauet muligt for brugere at administrere erhvervsrejser på farten og finde nødvendige oplysninger.

”Med appen har erhvervsrejsende adgang til alle deres rejseplaner på ét sted, og de kan reservere eller ændre rejser på farten,” siger Juan Esteves, produktdirektør hos Egencia i en pressemeddelelse, og tilføjer:

”Det er ikke kun erhvervsrejsende, der vil fortage sig mere på deres mobile enheder, derfor gør vi appen tilgængelig for alle. Rejseansvarlige, -bestillere og – godkendere har nu langt mere fleksibilitet i forhold til administration af deres programmer.”

Flere nye funktioner
Egencias mobilapp blev oprindeligt udviklet til at give erhvervsrejsende mulighed for at reservere rejser og holde sig opdateret mens de er på rejse. Nu tilbyder appen også nye funktioner til andre roller inden for erhvervsrejser, lyder det fra Egencia:

”Rejsegodkendere skal godkende rejser hurtigst muligt for at undgå, at rejsen bliver udsolgt eller at prisen stiger. Rejser kan nu gennemses og godkendes med to tryk i appen.

Rejseansvarlige er forpligtede til at vide, hvor deres rejsende er. Nu kan de finde rejsende på få sekunder gennem Sporing af rejsende i appen. Sporing af rejsende blev udviklet til at hjælpe rejseansvarlige i krisetilfælde med kun få klik på computeren.

Med den nyeste version af appen kan erhvervsrejsende og rejsebestillere afbestille eller ændre en eksisterende rejse,” oplyser erhvervsrejsebureauet.

Relaterede artikler:

Rejsebureau klar med global wi-fi-adgang

Erhvervsrejsebureau klar med ny tech-løsning

Travelport lander ny aftale med Jet Airways