Erhvervsrejsebureauet Egencia tilbyder nu mobil dækning i 120 lande – det sker ifølge Egencia med mere sikre og pålidelige systemer end gratis wi-fi i lufthavne og andre offentlige hotspots. Arkivfoto fra Egencia.

Rejsebureau klar med global wi-fi-adgang

Som noget nyt tilbyder det store erhvervsrejsebureau Egencia nu wi-fi-adgang til sit Advantage-serviceprogram i 120 lande verden over.

Dermed kan tilsluttede rejsende på Egencia Advantage-serviceprogrammet være online, uanset hvor de rejser, lyder det fra erhvervsrejsebureauet. Tilbuddet fra Egencia kommer via samarbejde mellem erhvervsrejsebureauet og over 300 teleselskaber og internetudbydere med dækning i over 120 lande verden over.

Egencia, der målt i omsætning er Danmarks tredjestørste bureau for forretningsrejser, ejes af amerikanske Expedia, der blandt andet også har Hotels.com

Egencia er ifølge egne oplysninger første erhvervsrejsebureau til at tilbyde sikker, pålidelig wi-fi gennem betroede leverandører.
Om det nye tilbud fra Egencia hedder det blandt andet i pressemeddelelsen: ”at være i stand til at følge med i arbejdsopgaverne er, ifølge en undersøgelse blandt erhvervsrejsende foretaget af Egencia i år, topprioritet for de fleste erhvervsrejsende. At holde kontakten til familien på farten er også en prioritet, uanset om det er via sms’er eller Facetime. Egencia Advantage tilbyder nu wi-fi til erhvervsrejsende der er mere sikkert og pålideligt end gratis wi-fi i lufthavne eller andre steder med offentlige hotspots.”

Der har ofte været advaret mod netop wi-fi i lufthavne eller andre steder med offentlige hotspots. Er eksempelvis forretningsrejsende ikke opmærksomme på den risiko, et åbent wi-fi system udgør for deres virksomhed, risikerer de at få deres firmacomputer inficeret med virusser og sprede malware på firmanetværket og dermed til andre brugere, lyder en advarsel.

Brug for at være online på hele rejsen
“De rejsendes tilfredshed afhænger ikke kun af antallet af stjerner på hotellet og klassen på flyrejsen – de har også brug for at være online og produktive på hele rejsen,” siger Sys Hansen, administrerende direktør for Egencia Danmark. Egencia er tilstede som erhvervsrejsebureau i over 60 lande verden over.

Virksomheder og deres medarbejdere kan købe enheder til lomme-wi-fi samt adgang wi-fi gennem Egencia Advantage-programmet.

Relaterede artikler:

SMV’er har fået mere fokus på rejseudgifter

Få danske firmaer godkender rejser på forhånd

Mange hotelbookninger i strid med rejsepolitikker

x

Læs Også

Dansk softwarefirma får stor kontrakt i Burma

Den danske softwarevirksomhed ProCon Solution fortsætter global vækst og lander aftale med stort rejsebureau i Burma. ProCon får snart nyt hovedkontor i Danmark.

Sælger 200 domænenavne i rejsebranchen

Rejsekongen.dk, book247.dk og shoptillyoudrop.dk er nogle af de omkring 200 danske domænenavne der nu er til salg – fra 1.000 kroner og opefter.

Prisgaranti ny slagmark mellem søgemaskiner

Momondo, der i familie med amerikanske Booking.com, klar med prisgaranti på flybilletter. Det kan vi gøre bedre, siger dansk rejsesøgemaskine.

Hotelkæde klar med check in-maskiner

Den danske lavpriskæde Zleep Hotels følger med sine nye checkin-maskiner uden dankort-terminaler den digitale udvikling i hotelbranchen. To nye Zleep Hotels åbner næste år.

Bookingmaskiner kritiseres af myndigheder

Nogle hotel-søgemaskiner vildleder forbrugerne ved at vise resultater der afhænger af, hvor meget bookingmaskinen betales af hotellerne.

Sådan kan rejseindustrien forberede deres medarbejdere på fremtiden

DEBAT: Når kunstig intelligens udvikles og implementeres, skal det så bare erstatte dygtige medarbejdere, spørger direktør og konsulent Ole Mortensen i et debatindlæg.