Erhvervsrejsebureauet Egencia tilbyder nu mobil dækning i 120 lande – det sker ifølge Egencia med mere sikre og pålidelige systemer end gratis wi-fi i lufthavne og andre offentlige hotspots. Arkivfoto fra Egencia.

Rejsebureau klar med global wi-fi-adgang

Som noget nyt tilbyder det store erhvervsrejsebureau Egencia nu wi-fi-adgang til sit Advantage-serviceprogram i 120 lande verden over.

Dermed kan tilsluttede rejsende på Egencia Advantage-serviceprogrammet være online, uanset hvor de rejser, lyder det fra erhvervsrejsebureauet. Tilbuddet fra Egencia kommer via samarbejde mellem erhvervsrejsebureauet og over 300 teleselskaber og internetudbydere med dækning i over 120 lande verden over.

Egencia, der målt i omsætning er Danmarks tredjestørste bureau for forretningsrejser, ejes af amerikanske Expedia, der blandt andet også har Hotels.com

Egencia er ifølge egne oplysninger første erhvervsrejsebureau til at tilbyde sikker, pålidelig wi-fi gennem betroede leverandører.
Om det nye tilbud fra Egencia hedder det blandt andet i pressemeddelelsen: ”at være i stand til at følge med i arbejdsopgaverne er, ifølge en undersøgelse blandt erhvervsrejsende foretaget af Egencia i år, topprioritet for de fleste erhvervsrejsende. At holde kontakten til familien på farten er også en prioritet, uanset om det er via sms’er eller Facetime. Egencia Advantage tilbyder nu wi-fi til erhvervsrejsende der er mere sikkert og pålideligt end gratis wi-fi i lufthavne eller andre steder med offentlige hotspots.”

Der har ofte været advaret mod netop wi-fi i lufthavne eller andre steder med offentlige hotspots. Er eksempelvis forretningsrejsende ikke opmærksomme på den risiko, et åbent wi-fi system udgør for deres virksomhed, risikerer de at få deres firmacomputer inficeret med virusser og sprede malware på firmanetværket og dermed til andre brugere, lyder en advarsel.

Brug for at være online på hele rejsen
“De rejsendes tilfredshed afhænger ikke kun af antallet af stjerner på hotellet og klassen på flyrejsen – de har også brug for at være online og produktive på hele rejsen,” siger Sys Hansen, administrerende direktør for Egencia Danmark. Egencia er tilstede som erhvervsrejsebureau i over 60 lande verden over.

Virksomheder og deres medarbejdere kan købe enheder til lomme-wi-fi samt adgang wi-fi gennem Egencia Advantage-programmet.

Relaterede artikler:

SMV’er har fået mere fokus på rejseudgifter

Få danske firmaer godkender rejser på forhånd

Mange hotelbookninger i strid med rejsepolitikker

x

Læs Også

Booking.com sætter pris på teknologiens kvinder

Der er nu åbnet for nomineringer til Technology Playmaker Awards 2019. Priserne, der uddeles til marts næste år, skal skabe opmærksomhed på kønsdiversitet i den globale teknologibranche.

Støtter rejsebranchens søgemaskiner

”Bookingplatformene har givet små hoteller adgang til global kundedatabase, så de kan overleve overfor store hotelkæder,” hedder det i debatindlæg fra organisation for reservationssystemer.

Sabre rykker op i øverste NDC-liga

Det globale reservationssystem Sabre har nu også opnået IATA’s Level 3 indenfor New Distribution Capability (NDC).

Tivoli øger fokus på digitale tiltag

Tivoli vil med stigende digitalt fokus være first movers indenfor forlystelsesparker – for eksempel bliver årskortet rullende og gælder 12 kalendermåneder frem.

Havvand afkøler Københavns hotelgæster

4.000 af Københavns 21.000 hotelværelser har en særlig form for aircondition – den leveres via miljøvenlig fjernkøling, der giver lavere udgifter for hotellerne end med el-drevne aircontionanlæg.

Google styrker fokus på rejsebranchen

Verdens største søgemaskine har en stigende del af sine indtægter fra blandt andet hotelbranchen – og har nu forstærket mulighederne for at søge efter hoteller og flyvninger.