Ny salgsdirektør hos Avis Biludlejning

Lars Dissing (foto), der er HD’er i afsætning fra Handelshøjskolen i København, kommer fra stilling som kommerciel direktør hos BCD Travel, hvor han siden 2006 har haft det nordiske salgs- og marketingmæssige ansvar for erhvervsrejsebureauet.
Lars Dissing afløser Pia Lind, der er blevet landechef for Qatar Airways, der i sidste uge åbnede mellem København og emirates hovedstad, Doha.

 
Lars Dissing var i en årrække hos et andet erhvervsrejsebureau, Carlson Wagonlit Travel, med ansvar for bureauets største kunder i Danmark. Tidligere har han haft eget firma.

 
”Det glæder os meget, at Lars har sagt ja til at blive en del af teamet, vi mener, at han er den rette til at løfte opgaven og nå de mål, vi har sat. Lars har bred erfaring og mange kompetencer, som vil komme Avis til gavn,” siger Avis’ country manager, Philip Schack.

 
Lars Dissing tiltræder det nye job i maj på Avis’ danske hovedkontor på Sluseholmen i København.

Amerikanske Avis er en af verdens største internationale udlejningsvirksomheder med repræsentation i 160 lande. Avis er i Danmark blandt de største selskaber inden for biludlejning og har over 2.500 biler, 41 udlejningskontorer og 185 medarbejdere.

 

 

Skrevet af Henrik Baumgarten