Ny SAS-rute bekymrer ikke Sun-Air

SAS Aarhus Lufthavn flyFLYSELSKABER: ”SAS vil flyve mellem Aarhus og Arlanda – Sun-Air har i over 20 år fløjet fra Aarhus til Stockholms citylufthavn, Bromma, en rute vores forretningsrejsende er glade for,” siger danske Sun-Air i kommentar til, at SAS til oktober åbner ny rute fra Jylland.

Fra starten af vinterprogrammet sidst i oktober skal danske Jet Time på vegne af SAS flyve to gange dagligt i hver retning mellem Aarhus og Stockholms hovedlufthavn, Arlanda. Der er ingen flyvninger på lørdage og kun en om søndagen.

Aarhus har i forvejen forbindelse til den svenske hovedstad med Sun-Airs rute, også morgen og aften, til Stockholms city-lufthavn, Bromma.

I kommentar til at SAS nu vil åbne mellem Aarhus og Stockholm Arlanda, siger kommerciel direktør i Sun-Air, Kristian Tvergaard, til standby.dk: ”Det er selvfølgelig op til SAS, hvor de skal flyve fra og til. Sun-Air flyver til Bromma, der ligger tæt på Stockholms centrum – det har vi gjort i over 20 år. Det er en rute, forretningsfolkene er glade for, selv om vi nu for første gang får en form for konkurrence.”

SAS’ kommende rute mellem får fem ugentlige morgenafgange mandag til fredag og seks ugentlige aftenafgange, søndag til fredag.

”Erhvervslivet har længe efterspurgt ruten mellem Aarhus og Arlanda. Ud over den direkte forbindelse giver ruten også mulighed for videre rejse med SAS til Nordsverige, Finland og Hong Kong fra Arlanda,” siger direktør Simon Pauck Hansen fra SAS Network.

Alle afgange mellem Aarhus og Arlanda skal betjenes med et 70-sæders ATR-fly opereret af Jet Time for SAS.Med den nye rute udbyder SAS over 65.000 årlige sæder mellem Aarhus og Stockholm.

I en pressemeddelelse fra Aarhus Lufthavn om den kommende rute mellem Aarhus og Stockholm Arlanda, siger lufthavnens direktør, Peter Høgsberg: ”Det er af stor værdi for Østjylland, at vi nu som supplement til vores eksisterende program kan tilbyde det østjyske erhvervsliv en ekstra direkte rute til Stockholm.”