Ny struktur for Gulf Air

Det Bahrain-baserede flyselskab, der blandt andet flyver til København, vil introducere en omfattende spareplan og styrke sit fokus på det regionale rutenet.

Der skal især satses på de regionale ruter i Mellemøsten og til Nordafrika og der skal gennemføres besparelser på 24% endnu i år.

Den nye struktur følger op på den kontant-indsprøjtning på knap 500 millioner dollar, flyselskabet fik fra Bahrains regering i oktober, hvor der blev talt om en halvering af selskabets personale og en reduktion af flyflåden fra 39 til 20 fly. Ved samme lejlighed reducerede Gulf Air sin bestilling af nye fly fra både Airbus og Boeing, mens CEO Samer Majali gik af.

I en orientering fra selskabet hedder det, at man vil trække sig ud af de mindre økonomisk fordelagtige længere ruter til fordel for de mere efterspurgte regionale point to point ruter.

Det nævnes ligeledes af flyflåden og det tilhørende personale skal tilpasses, men der foreligger intet konkret om hvem eller hvad omlægningen vil berøre.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.