Ny turisme-sammenslutning

Danmarks Borgcenter.

Danmarks Borgcenter.

Destinationsforeningen De Danske Sydhavskyster, er etableret for at give en markedsføringsstyrke, der vil trække flere turister til Danmark.

Med i den nye forening er de væsentligste turismeaktører på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster. Det er bl.a. Geocenter Møns Klint, Knuthenborg Safaripark, Danmarks Borgcenter, BonBon-Land, Middelaldercenteret og Lalandia. Områdets fire kommuner, Vordingborg, Næstved, Guldborgsund og Lolland er også med sammen med deres udviklingsorganisationer, som eksempelvis Business LF. Dertil kommer store færgeselskaber som Scandlines og Færgen m.fl.

”Ud over styrket markedsføring, betyder samarbejdet, at det bliver lettere at lave en samlet fortælling, om alle de muligheder området har at tilbyde. Turisterne vil komme til en destination, hvor man er tæt på det hele, og ”tæt på hinanden”. Ligeledes vil de få en eventkalender for området, så de kan se, hvad de kan opleve hvor og hvornår”, fortæller Jan Harrit, adm. direktør Lalandia.

Det nye samarbejde præsenteres på et pressemøde på Danmarks Borgcenter i Vordingborg den 5. september med deltagelse af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter med minister Carsten Hansen i spidsen.