Ny udgave af Stand By/TTG

Forsider-sep2014VOR EGEN VERDEN: Der er masser af nyheder og baggrund fra rejsebranchen i september-udgaven af Stand By/TTG med ikke færre en to ekstra tillæg.

Det nye samarbejde mellem Stand By og TGG markeres i denne uge med en fyldig udgave af magasinerne. Selve magasinet er vokset til 68 sider, og med følger også Krydstogtmagasinet, som allerede kom med Berlingske i sidste uge, samt det årlige USA magasin.

I hovedbladet kan man blandt andet læse om en dansk succes for Airhelp, der har hjulpet 30.000 skandinaviske pasagerer med at få erstatning fra flyselskaberne ved forsinkelser.

Månedens gæst i den varme stol er chefen for Danish Air Transport, i daglig tale DAT, Jesper Rungholm, som er en meget spændende personlighed, der ikke altid er lige diplomatisk. Han forstår godt, at han ikke altid kan få ret, og han regner i øvrigt med i nær fremtid at have indgået overenskomst med piloternes fagforening, der har været meget blæst om. ”Jeg er ikke hård – bare kontant,” fastslår han.

Temaet er denne gang Vestnorden, hvorfra der er en række artikler. Som noget nyt kan man også læse ”Min arbejdsplads”, denne gang med Susanne Holst fra SOS.

I serien Det var dengang (1994) er det  overraskende, at DSB Rejsebureauer udvider igen. – Længere er det ikke siden – Nu eksisterer de ikke mere.

Fokus på USA er altid af stor betydning for rejsebranchen. Måske den vigtigste vare på mange bureauers hylder. Her bydes læserne inden for af USA s ambassadør i Danmark, Rufus Gifford. Indenfor har bl. a. takeoff.dk’s redaktør Flemming Juul været på et musikalsk road trip.

Endelig har Krydstogtmagasinet sat kursen mod Middelhavet, Svalbard, Donau og produceret det hidtil største krydstogt ABC i Danmark.

God læselyst.