Nyt rejsebureau har Danmarks bedste firmanavn

Foto fra: OverAlleBjerge.dk

TURISME: Krak.dk har stået bag en lille konkurrence, der skulle fejre iværksætteri og lokalt erhvervsliv, ved at kåre ‘Danmark bedste Firmanavn’. Den pris løb nystartet rejsebureau med – foran 600 indstillede.

Rejsebureauet Over Alle Bjerge fra København har vundet titlen som Danmarks bedste firmanavn i 2017. Krak står bag kåringen, og Over Alle Bjerge løb med sejren blandt flere end 600 nominerede firmanavne.

I de seneste to måneder har Krak ledt efter Danmarks bedste firmanavn. Rejsebureauet Over Alle Bjerge blev kåret blandt de ti firmanavne, danskerne havde stemt frem til finalen.

Juryformand Jonas Ingvardsen, der er strategisk direktør og partner i det nordiske markedsføringsbureau Very Patchwork, mener, at Over Alle Bjerge er en fremragende vinder.

”Juryen er imponeret over, hvordan en klassisk dansk talemåde får en ny betydning, der passer helt perfekt til virksomheden. Navnet er fængende og vækker nysgerrighed, og når man ser det, tænker man instinktivt, at Over Alle Bjerge må være et rejsebureau. Samtidig er navnet et løfte i sig selv, som virksomheden fuldt ud lever op til med fokus på eventyrlige og eksotiske rejser til fjerne destinationer,” siger han.

Selv siger stifter og ejer af rejsebureauet, Kasper Bøndergaard: ”Jeg tænkte meget over navnet, da genkendelighed og kvalitet er noget af det vigtigste for et nystartet firma.”

Rejsebureau i lejligheden
Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der med base i Kasper Bøndergaards lejlighed på Nørrebro i København sælger rundrejser til fjerne destinationer. Han åbnede rejsebureauet for et år siden, da han efter 15 år som rejseleder og områdechef for større rejsebureauer ville være selvstændig.

”Jeg har altid været en eventyrer. Som barn læste jeg om de store opdagelsesrejsende og drømte om at komme til Tibet, der virkede som verdens mest eksotiske sted, efter jeg havde læst ‘Tintin i Tibet’.”

I 2002 skiftede han et folkeskolelærerjob ud med at producere rundrejser. Han er netop kommet hjem fra en 22-dages rejse til Afrika, hvor han med 14 gæster kørte 5.500 km fra Cape Town til Zambia.

Krak.dk giver det bedste navn ekstra løft
Ud over hæderen vinder Over Alle Bjerge et års markedsføring via det udvalg af digitale markedsføringsprodukter, som Eniro, der blandt andet ejer Krak, råder over. I Danmark udgiver Eniro søgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider. Eniro-gruppen har ca. 1.500 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

Relaterede artikler:

Rekordoverskud i den danske rejsebranche

Ny direktør for Allers rejsebureauer

Rejsebureauer skal ikke udbetale erstatning

x

Læs Også

Genvalg til bestyrelsen i DRF

Der var genvalg til medlemmerne af bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening ved generalforsamlingen torsdag. Foreningen fejrer til oktober sit 80 års jubilæum.

TUI vil atter være størst i Danmark

De seneste 5 år har TUI – det tidligere Star Tour – mistet cirka hver fjerde kunde i Danmark. Det afholder ikke TUI’s nordiske topchef fra at forudse, at bureauet igen kan overhale Spies som landets største charterrejsebureau.

Dansk rejsebureau øger på Caribien

Den hollandske besiddelse Aruba er ny destination for bureauet, som dermed har 5 rejsemål i Caribien.

For få besøgende til aktiv feriemesse

Weekendens premiere på Københavns nye feriemesse, Aktiv Ferie, tiltrak færre gæster end forventet. Messen loves tilbage næste år – men det bliver på et nyt tidspunkt.

Rejsebureau fejrede medejer og fødselar

Der blev både fejret 50 års fødselsdag for produktionsdirektør i stort dansk rejsebureau samt hans 10 års jubilæum som medejer.

Krakket rejsebureau fortsætter med ny ejer

I februar gik københavnsk rejsebureau konkurs med tab for Rejsegarantifonden på 3,2 millioner kroner. Nu har et andet dansk bureau købt dets domæner og kundedatabasen.