Nyt rejsebureau har Danmarks bedste firmanavn

Foto fra: OverAlleBjerge.dk

TURISME: Krak.dk har stået bag en lille konkurrence, der skulle fejre iværksætteri og lokalt erhvervsliv, ved at kåre ‘Danmark bedste Firmanavn’. Den pris løb nystartet rejsebureau med – foran 600 indstillede.

Rejsebureauet Over Alle Bjerge fra København har vundet titlen som Danmarks bedste firmanavn i 2017. Krak står bag kåringen, og Over Alle Bjerge løb med sejren blandt flere end 600 nominerede firmanavne.

I de seneste to måneder har Krak ledt efter Danmarks bedste firmanavn. Rejsebureauet Over Alle Bjerge blev kåret blandt de ti firmanavne, danskerne havde stemt frem til finalen.

Juryformand Jonas Ingvardsen, der er strategisk direktør og partner i det nordiske markedsføringsbureau Very Patchwork, mener, at Over Alle Bjerge er en fremragende vinder.

”Juryen er imponeret over, hvordan en klassisk dansk talemåde får en ny betydning, der passer helt perfekt til virksomheden. Navnet er fængende og vækker nysgerrighed, og når man ser det, tænker man instinktivt, at Over Alle Bjerge må være et rejsebureau. Samtidig er navnet et løfte i sig selv, som virksomheden fuldt ud lever op til med fokus på eventyrlige og eksotiske rejser til fjerne destinationer,” siger han.

Selv siger stifter og ejer af rejsebureauet, Kasper Bøndergaard: ”Jeg tænkte meget over navnet, da genkendelighed og kvalitet er noget af det vigtigste for et nystartet firma.”

Rejsebureau i lejligheden
Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der med base i Kasper Bøndergaards lejlighed på Nørrebro i København sælger rundrejser til fjerne destinationer. Han åbnede rejsebureauet for et år siden, da han efter 15 år som rejseleder og områdechef for større rejsebureauer ville være selvstændig.

”Jeg har altid været en eventyrer. Som barn læste jeg om de store opdagelsesrejsende og drømte om at komme til Tibet, der virkede som verdens mest eksotiske sted, efter jeg havde læst ‘Tintin i Tibet’.”

I 2002 skiftede han et folkeskolelærerjob ud med at producere rundrejser. Han er netop kommet hjem fra en 22-dages rejse til Afrika, hvor han med 14 gæster kørte 5.500 km fra Cape Town til Zambia.

Krak.dk giver det bedste navn ekstra løft
Ud over hæderen vinder Over Alle Bjerge et års markedsføring via det udvalg af digitale markedsføringsprodukter, som Eniro, der blandt andet ejer Krak, råder over. I Danmark udgiver Eniro søgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider. Eniro-gruppen har ca. 1.500 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

Relaterede artikler:

Rekordoverskud i den danske rejsebranche

Ny direktør for Allers rejsebureauer

Rejsebureauer skal ikke udbetale erstatning

x

Læs Også

Rejsetrends for sommeren 2018

Over 200.000 danskere bruger januar til at solsikre deres 2018-ferie og i disse dage er der størst rift om de populære familiehoteller og de helt store lejligheder.

Profil Rejser får Costa Rica på programmet

Profil Rejser ønsker at få en andel af de omkring 6.000 danskere, der årligt besøger Costa Rica og sælger nu rejser til det mellemamerikanske land.

Rejs med Viktors Farmor til mumier i Peru

Rejsebureauet Viktors Farmor har strikket en Peru-rundrejse sammen, og på 18 oplevelsesrige dage får man flere store oplevelser.

Forbrugerne kommer til at betale

TURISME: De gebyrer, der er blevet fjernet fra visse typer kreditkort, skal hentes et andet sted. Og det bliver hos forbrugerne. Det mener i hvert fald, direktør Jesper Schou fra Billetkontoret.

2018 bliver et skelsættende år for rejseindustrien

DEBAT: Direktør Ole Mortensen fra rejserådgivningsvirksomheden AMM Consulting giver et bud på branchens udfordringer i 2018 samt anvisninger til, hvordan man som virksomhed kommer igennem året.

Hellere en julerejse end gaver

Omkring 25.000 danskere har i år fravalgt den hjemlige jul og tager i stedet på charterferie – flest til Gran Canaria og Tenerife, hvor meteorologerne lover sol og temperaturer omkring 18-20 grader i alle juledagene.