Scandics kommende hotel ved Nørreport i København. (Foto: Scandic Hotels)

Nyt Scandic-hotel ved Nørreport i København

Scandic Hotels har i dag offentliggjort, at kæden åbner et ny hotel ved Nørreport til oktober næste år, og der bliver det femte københavnske hotel i en fireårig periode.

Det har længe været kendt, at Scandic Hotels skulle øge med 1.693 nye værelser i København i perioden fra 2018 til 2021. Men i dag kan den svenskejede hotelkæde offentliggøre endnu et hotel i den danske hovedstad.

Det nye hotel vi åbne i oktober 2020 og får navnet Scandic Nørreport med beliggenhed på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Voldgade. Bygningen har tidligere været indrettet med erhvervslokaler, og det nye ejendoms- og hotelprojekt er udviklet i samarbejde med ATP Ejendomme.

Scandic Nørreport vil blive indrettet med 100 værelser samt en stor terrasse, skybar og restaurant på toppen. På grund af hotellets størrelse samt det forhold, at der ikke vil være mødelokaler til rådighed, bliver det primært et hotel rettet mod individuelle rejsende fra forretnings- og fritidssegmentet.

”Med vores nye Nørreport-hotel viser vi endnu en gang, at København er et kernemarked for os. Hundrede værelser ændrer ikke hele markedet, men vores ekspansion sætter en tyk streg under vores engagement og tro på København – både på fritids- og forretningsmarkedet. Arbejdet med at klargøre hotellet er allerede i fuld gang, og vi glæder os meget til, at vi kan slå dørene op næste år,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

27. hotel i Danmark
Scandic Nørreport bliver kædens 27. hotel i Danmark. Sidste efterår åbnede Scandic Kødbyen på Vesterbro med 370 værelser på Vesterbro, og efter sommerferien kan det nyrenoverede Scandic Falkoner tages i brug, hvor 334 værelser og en stor møde- og konferenceafdeling tager imod. 

I 2021 vil Scandic åbne et nyt hotel ved Amager Strand blot 600 meter fra Københavns Lufthavn. I dag kalder kæden det for et “city resort”, men det officielle navn ved præsentation af projektet var Scandic Copenhagen Airport. Hotellet vil få 357 værelser.

Samme år åbner Scandic Spectrum, der med sine 632 værelser bliver kædens største. Dette hotel vil bliver opført på Kalvebod Brygge og vil få egne restauranter, barer og caféer samt et bageri i stueetagen.

”Hotellet på Nørreport bliver en lille perle. Vi vil skabe en inspirerende ramme, hvor turister og lokale kan mødes, arbejde eller nyde en middag og drink med udsigt over København fra en af byens absolut bedste beliggenheder. I Scandic er vi på en perceptionsrejse i disse år, hvor vi med de mange nye hoteller er i fuld gang med at flytte opfattelsen af, hvad vi i Scandic kan tilbyde vores gæster. Den rejse kommer Nørreport-hotellet til at bidrage positivt til,” understreger Søren Faerber.

 

Relaterede artikler:

Mange fejrede nyt Scandic-hotel

Scandic åbnede årets største hotel i København

10 års kulturrevolution forandrede Scandic