Thomas Danielsen skifter fra starten af det nye år sit nuværende job som salgsdirektør for Odeon Odense ud med direktørrollen for det 4-stjernede Frederik VI lidt udenfor Odense. Foto: Odeon Odense.

Odense-hotel skifter direktør

Fra årsskiftet får 4-stjernede Frederik VI’s Hotel ved Odense ny direktør – Thomas Danielsen, den nuværende salgsdirektør for musik- og teaterhuset Odeon, bliver i stedet hoteldirektør.

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

I den forbindelse rykker Odeons nuværende salgsdirektør, Thomas Danielsen, fra 2. januar fra Odeon og bliver direktør for Frederik VI’s Hotel, der ligger ti kilometer vest fra Odense Centrum. Hotellet med 62 værelser og 25 mødelokaler ligger ikke langt fra motorvejen, har gratis parkeringspladser ligesom det er tæt på naturen.

Klik for stort format. Frederik VI’s Hotel vest fra Odense Centrum har 62 værelser og 25 mødelokaler. Foto via VisitDenmark.

”Jeg kender Frederik VI’s Hotel og dets gode medarbejdere rigtig godt, da vi har samme ejere. Hotellet har det seneste år set en vækst på 60 procent – og næste år lover endnu bedre. Min rolle bliver også at holde fokus på væksten,” siger Thomas Danielsen og tilføjer:

”Med al respekt for de store steder, så er Frederik VI’s Hotel mere hyggeligt og intimt, man føler sig godt tilpas og bliver ikke glemt. Hotellet har også stigende omsætning fra leisuremarkedet til weekendophold, for eksempel cykelturister – og så holdes der også stadig flere private fester, der navnlig i weekenderne giver mere liv i huset.”

Den kommende hoteldirektør tilføjer, at hans kommende hotel lige nu ”er i gang med at sige til vores kunder, at skal de have et lignende arrangement i 2020, så er det nu I skal booke, ellers kan vi ikke garantere at vi har plads. Dét er en ny proces for os.”

Nu kører man ikke mere forbi Odense
Thomas Danielsen siger også, at ”Odense har på hotelfronten set en positiv udvikling de seneste år. Nu kommer også Comwell til Odense, der for få siden nærmest var en plet på landkortet, man kørte forbi – nu kører man ind til Odense, der er blevet mere interessant.”

”Det er Odense også blevet på grund af øget fokus på bæredygtighed – og så ligger Odense altså godt på Danmarkskortet mellem København og Jylland – i stedet for at trække hele læsset til for eksempel København. Vi har for eksempel mange møder og konferencer på Frederik VI’s Hotel med deltagere fra hele Danmark, der mødes midt i Danmark,” siger Thomas Danielsen.

Odense er også i vækst når det for eksempel gælder droner og robotter i lufthavnen, der er en letbane på vej – der sker meget i Odense og det er spændende at være med til, siger Thomas Daneilsen, der selv bor på Taasinge.

Bred erfaring fra hotelbranchen
Thomas Danielsen blev for halvandet år siden salgsdirektør hos Odeon Odense. Før det havde han i over fem år været først receptionschef og siden salgschef for Halberg Hotels, der tæller Hotel Svendborg og Hotel Garni, også i Svendborg, samt Hotel Fredericia.

Karrieren omfatter også job som konferencekoordinator på Odense Sport & Event – mens starten var som receptionist på Nyborg Strand.

Relaterede artikler:

Comwell overtager Radisson-hotel i Danmark

Fyn tiltrækker stadig flere udenlandske turister

Kendt dansk brancheprofil får nyt job som hotelchef