Emirates Holidays åbner formentlig til februar rejsebureau i Danmark med fokus på rejser til såvel Dubai som blandt andet Sydøstasien. Foto: Emirates Group.

Officielt: Emirates åbner rejsebureau i Danmark

Emirates Holidays vil åbne rejsebureau i Danmark, bekræfter den administrerende direktør for divisionen, der er en del af Emirates-gruppen. Ingen kommentarer fra den danske direktør.

”Emirates Holidays bekræfter, at man forbereder en opstart af en dansk filial. Alle detaljer vil blive annonceret til branchens interessenter og medier så snart der er flere oplysninger.”

Det skriver Niel Alobaidi, Managing Director, Emirates Holidays, i en mail til STANDBY.dk, der lige efter nytår kontaktede Emirates-gruppen for at få bekræftet vores informationer om, at Emirates Holidays vil åbne rejsebureau i Danmark.

STANDBY.dk kunne mellem jul og nytår oplyse, at Emirates Holidays vil åbne rejsebureau i Danmark – se artiklerne under denne historie.

Mailen til STANDBY.dk fra den administrerende direktør for Emirates Holidays, Niel Alobaidi, indikerer ikke, om Emirates Holidays vil drive rejsebureau i Danmark under eget navn. Kilder i rejsebranchen siger til STANDBY.dk, at der er ubekræftede forlydender om, at Emirates Holidays i stedet vil rykke ind på det danske marked ved at overtage mindst et eksisterende rejsebureau.

I hvert fald oprettede Emirates Holidays allerede sidst i oktober sidste år et dansk firma, DN Travel ApS. Det har adresse hos det københavnske advokatfirma Bech Bruun og er også blevet registreret i Rejsegarantifonden.

Det har Kenneth Andersen, Ailsa Pollard og Niel Alobaidi som direktører. Kenneth Andersen har før haft topjobs i først British Airways og senest i Primera Travel Group; Ailsa Pollard er topchef i DNATA (Dubai National Air Travel Agency), en del af Emirates Group, mens Niel Alobaidi er direktør for Emirates Holidays – og ham der med sin mail i dag har bekræftet, at Emirates Holidays er på vej ind på det danske marked.

Kenneth Andersen skal være direktør for Emirates Holidays i Danmark, men siger til STANDBY.dk, at han på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer end hvad der er oplyst fra Niel Alobaidi.

Emirates Holidays er i 38 lande
Om Emirates Holidays skriver Niel Alobaidi i sin mail til STANDBY.dk også:

”Emirates Holidays, der blev etableret for 20 år siden, tilbyder premium skræddersyede rejsepakker til rejsende i 38 lande baseret på Emirates Airlines’ omfattende netværk af destinationer.

Emirates Holidays fokuserer på at fremme Dubai som turisme- og rejsedestination. Virksomheden har allerede aktivt arbejdet med dette mål på flere markeder sammen med Emirates Airline og Emirates Airlines’ øvrige lokale partnere. Her har Emirates Holidays skabt vækst og udvidet markedet for rejser til Dubai – og de lokale rejsebureauer har haft glæde af denne vækst.”

Videre hedder det fra Niel Alobaidi:

”Emirates Holidays undersøger løbende mulighederne for at forbedre sine tilbud på eksisterende markeder samt øge sit globale aftryk.

Emirates Holidays bekræfter, at man forbereder en opstart af en dansk filial. Alle detaljer vil blive annonceret til branchens interessenter og medier så snart, der er flere oplysninger.

Emirates Holidays fokuserer på at levere førsteklasses service til rejsende og arbejder tæt sammen med Emirates Airline og deres rejsepartnere på alle markeder. Vi gør det for at understøtte yderligere vækst for Dubai, som forventer at modtage over 20 millioner internationale besøgende i 2020, når destinationen er vært for Expo 2020,” hedder det i mailen fra Niel Alobaidi.

Relaterede artikler:

Nyt rejsebureau holder lav profil

DRF har ikke hørt fra Emirates’ rejsebureau

Emirates-gruppen får rejsebureau i Danmark