Øget kontrol med sommerhusejere

g4406_main_01Naturstyrelsen undersøger, om udlejning af sommerhusene sker i overensstemmelse med loven, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Reglerne kræver, at private ejere af sommerhuse selv skal benytte huset med jævne mellemrum for at kunne udleje det. Naturstyrelsen tjekker løbende og laver omfattende kontroller med års mellemrum. Sidste gang var i 2011, da flere tusinde sager blev gennemtrawlet.

”Ved tilsynet  i 2011 så vi på cirka 3.000 sager på baggrund af det datagrundlag, vi fik fra Skat. Langt størstedelen var der ikke noget i, eller vi fik vi en dialog med ejeren om lovliggørelse”, siger kontorchef Christina Hovmand fra Naturstyrelsen.

Men der er også sager, hvor man ikke kan tale sig til rette. Ved den seneste kontrol var der omkring 50 sager, som endte i politianmeldelser, skriver epn.dk

Naturstyrelsen ser nærmere på de personer, der har flere sommerhuse, og sammenligner med oplysninger fra Skat med hensyn til lejeindtægten.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.