Op og ned for brancheimage

IMG_02924.081 erhvervsledere har i april vurderet image hos 140 danske virksomheder.

Alle resultater offentliggøres i morgen i Berlingskes specielle Guldnummer. På et seminar torsdag afslørede avisen hovedresultaterne.

”Her var der godt nyt for Spies. Selskabet blev en af højdespringerne, idet der var en fremgang på 16 pladser til nummer 80. Ingen andre charterarrangører er på listen. Når det gælder kommunikation, er Spies gået 18 pladser frem til nummer 42 ud af 140. Her har vores Do It for Denmark og Do it for Mon kampagner været en af løftestængerne. Den markante fremgang forklares bl.a. med, at det i et hårdt år er lykkedes selskabet, at lægge afstand til den nærmeste konkurrent i charterbranchen”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Københavns Lufhavn går fra en 33. til en 13. plads, mens SAS rykker fra plads nr. 135 til plads nr. 123. DFDS snupper plads nr. 62 (80 i fjor), mens Scandlines rykker tre pladser frem til nr. 125. DSB er igen i år sidst på plads nummer 140.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.